Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OO SNSD SREBRENICA DEMANTI Na osnovu iznesenih neistina na račun člana opštinskog odbora i odbornika SNSD Srebrenica, ulažemo demant na pisanje vašeg lisa jer je riječ o potpunoj neistini i iskontruisanom događaju kako bi se narušio ugled najistaknutijih članova SNSD a. Nakon smjene SNSD ovog predsjednika skupštine opštine Srebrenica od strane SDS a, te nastavka aktivnosti SDS a Srebrenica na razbijanju Srpskog jedinstva koje za posledicu ima da je Srebrenica jedina opština u Republici Srpskoj u kojoj Srbi nemaju svog načelnika. Odgovorno tvrdimo da odbornik Dragić Glišić nema apsolitno nikakve veze sa navedenim iskonstruisanim događajem, a zabrinutost i nervozu lokalnog SDS nakon raskida koalicije prethodnog dana, mogu tražiti u odgovornijem ponašanju prema građanima Srebrenice. Notorna je laž da je iko provjeravao ko je vlasnik "navodnog telefona", a potpuna neistina da isti pripada Glišiću, kao što je i neistina da je skup bio u prostorijama Mjesne zajednice.
Zazvonio mu u sred sjednice :))
ma zalijepio covjek da moze nogu nasloniti...sta vam je
HAHAHA, ja entiteta i g......
... SUTRA u NOVINAMA PORASLA prorodaja Blackberryja...kupci, poslanici, namjesnici, političari.
Bila je u opticaju i spy vjesalica, al su predvidjeli da ce je zatrpati hrka krka dolce i armani haljinkom.
Svaka cast na improvizaciji, valjalo je ovo osmisliti. Angazovat ovog mozga u sanu odmah!!!
Ih kad sad mile krene u 'apsenje ovih sto su nasli telefon, pretresi nisu potrebni nego direktno u 'aps s njima. oni se usudili da pronadju mikijev telefon i jos da to javno kazu gotovi su.
Vjerovatno ste ga vratili u istom obliku. Međutim, trebali ste ga sravniti sa zemljom, opet postaviti da visi pa kad odgovorni dođe po njega da ima šta vidjeti.
Cirkus!
slusao sam brezu dok jablanu sapce proci ce nam zivot, zar ti zao nije
Nemoj samo case da lomis :-)