Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako? Tolike donacije ,tolike pare...
Jadnici vec cvilite a sankcije nisu ni pocele.Sta ce te raditi iduce godine da mi je znati.
Pa nek otvore banku i prodavnice u Potočarima, biće više mušterija.
ama gdje su sada Dodik i ostali, boli njih hurac za svim, sve dok ima ovaca za sisanje, njima je dobro, da se razumijemo nista nije bolje ni u federaciji sve ista bagra iz jedne serpa istu supu kusaju, a narodu serviraju probleme i mrznju, ima ima i bit ce ovaca da se sisa jos dugu u lijepoj nam BiH, PS. da li neko poznaje kako da se napusti ova nasa hebena lijepa BiH.
Zalosno,ubise je u ratu i sad je ubijaju pa ima li kraja !!!
Help, donation, please
jos malo pa ce ovako biti u vecim gradovima. ko god ima izmedju 18 i 28 godina razmislja o nacinu odlaska van zemlje. pa ce sebi ovi politicari smanjiti plate i uvesti red kada ne bude niko zivio ovdje i ne bude se imalo s cime puniti budzet.
Probajte da se ne sjetite srebrenice samo kad su izbori pa mozda i bude kakvog zivota tamo...
this is the end my only friend