David Miliband na svome blogu
0
'Srebrenica je zločin koji se izdvaja'
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ja bi bas volio da opet pocne rat da zavrsimo jednom ....samo sto ovaj put i mi imamo vojsku ali se ovaj put srbija nesmije mijesati......jer bi srbiju ovaj put Amerika poravnala........... da ocistimo BiH od taloga jednom za sva vremena ........ono sto hitler poceo 40-tih godina ...........BiH4EVER
SVAKA MU CAST ZA NJEGOV ISKREN BLOG !!!
STA SI ZAPENIO BA?PA GDE ĆEŠ NA STENU...POGLEDAJ KAKAV VAM JE BILANS U RATU SA NAMA...JOŠ JEDAN SUKOB I BOJIM SE DA ĆETE NESTAT I SA 24%.
Cetomir .....da si bolestan to je i tako jasno...ali zbog takvih gamadi poput tebe moraju se mrziti i ostali srbi koji su normalni i koji zive normalan zivot.tebi je mjesto u ludnici ili psih-bolnici mada takvi slucajevi se nelijece koliko znam??
ovo moze stvarno da objavi covjek koji nema pojma u sustini sta se dogodilo u Srebrenici ,ili je u Engleskoj napisana druga istorija ili se on pravi budala????Englezi su sami reziseri ovoga masakra je nisu dali zajedno sa ostalim zapadom da se BIH naoruza i da se brani od srpske agresije...sada je govoriti lako treba jedno ,treba drugo mars u pi...ma....
Lazite vi kolko ocete heeeebitno je da je Srebrenica oslobodjena i utefterena u grunt RS. Srebrenicia 11.Juli 1995g je perfektno izvedena policijsko-vojna akcija za udzbenike.Primer kako se treba postupati s islamskim teroristima.
naravno da je srebrenica zlocin koji se izdvaja,jer taj zlocin je njihovo djelo kao i markale.red za hljeb i svi ostali slicni. Svi ti zlocini su se morali desiti jer su izrezirani na njihovoj (muslimanskoj) strani radi stvaranje ruzne slike o srbima i pridobivanja podrske MZ.
Što je bilo bilio. Sada treba gledati unaprijed i zajednički izgraditi bolju budućnost za sve žiteklje BiH. Malo radi nas a mnogo više radi naše djece koja ostaju iza nas.
@Salem Postovani gosp. Salem Cilj nam je zavaditi pa vladati! I iz tog razloga mi odlucujemo ko, kada i sta ce (na)pisati! Jasno!?
a kako to da se unormale? mozda da stave glavu na kladu da im lakse glave sjecete ili? pa vi ste sve ratove na balkanu i eu zapoceli isti ste ko zidovi koji su uzrok svih ostalih ratova u svijetu, mozete za sad ali j.eb.acemo vam majku cetnicku kad tad, platicete i za srebrenicu i za prijedor i za svaku kap bosnjacke prolivene krvi i suze
1. Takav GENOCID niko nije smio ni počiniti ! 2. Kad su već GENOCID počinili, tu Rezoluciju Srbija je trebala usvojiti još 95/96 godine !
http://www.youtube.com/watch?v=k_JaO1RyDhw&feature=related i poslat mu ovaj snimak ko i tadicu u beograd...
ee, stvarno mi nije jasno zasto neki komentari prodju a neki ne. Molim objasnjenje od administratora!!! Stvarno hocu da mi se to objasni. Prolaze svakakvi komentari koji su smece a kada covjek napise nesto analiticno to jednostavno ne moze proci. Sta je vama cilj ovdje na sa-x?
ako napisem da ste vi sa sa-x potpaljivaci nacionalne mrznje, hocete li to objaviti?
Zasto necete da mi objavite komentar gospodo sa sa-x? Kakva je ovo politika???