Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika steta. A ovi sto seru da je Vera imala veze s politikom, nek usute.
Zločinačko pleme Dizdarevića, amiđa Raif mu je bio najbolji JNA-četno poslušnik, predao je oružje Srbima i drhtao od straha pred Miloševićem. U to doba su Duraković i Bogičević pokazali srednji prst drugu Slobodanu dok su članovi čopora hijena Dizdarevića bili najboliji velikočetnički podrepni uvlakači.
Vera je uvjerljivo izgubila i zbog velike bliskosti sa tajkunskim propagandnim servisima koji su pod ditektnom uredjivackom kontrolom Centrale SDA.
@Kenan kada je progovorio protiv napada na Bošnjake u Četnnitetu? jel ikada progovorio o napadima nanjegovu prezimenjakinju Nadju Dizdarević ??' nikada ! a zašto ? pa koga boli k.ita, za tamo neku vehabijku zar ne !??? mršš m.a.m.u vam j.e.b.e.m. pog.anu licemjernu ! ! !
Sve cestitke Srdjanu. Puno uspjeha u radu i vratite Helsinski komitet na pravi put nezavisnosti i nepristrasnosti. Odmaknite ga od uticaja SDA i tajkunsko-profiterskih biltena.
kakav novi, pa on je i bio !? hoće li to komunjarsko poluvlaško govnno samo braniti prava derpera, Srba i Hrvata u Bosni ili će se bar iakd osvrnuti na prava Bošnjaka !?
E BAS MI JE ZAO STO SU SKINULI VERU. TOLIKO SE BILA ZBLIZILA SA NAMA, SDA-TAJKUNSKIM MEGAFONIMA DA JE TO BILO NEOPISIVO. SDA-TAJKUNSKI LOBI GUBI JOS JEDNU KARIKU I OSLONAC PRED KONACAN PAD.
Opet?