Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim lave
E jeste mu i dali nagradu cuj tonu uglja koju je utovario.Posaljite momka sa porodicom makar 10 na more
Naj gore je kad ovi sto salju komentare pljuju po politicarima. Ovaj za 4,5 minute rada zaradio tonu uglja, a jadnom politicaru za tu istu tonu uglja treba bar 10 minuta rada. I gdje je tu pravda?!
Da su nam bar ovi na vlasti tako poletni u rjesavanju problema drzave..
svaka ti čast vrijedni i pošteni čovječe! da je sreće pa da si troduplo plaćen za svoju krv i znoj!
Sta zna budala sta je tona
Dobar podsjetnik na jedno vrijeme i vrijednosti koje danas, nažalost, ne postoje, na vrijeme koje se razlikovalo mnogo od ovog u kojem mi živimo, bez obzira na socijalne i političke prilike tog istog vremena i jesu li one bile dobre ili ne, različito od vremena u kojem je vrijedno visoko obrazovanje u kojem je za sticanje zvanja potrebna tek redovna uplata školarine i koje stvara ljude koji i ne znaju šta su po struci i koji nikad neće znati stvarati nove vrijednosti, u kojem je kriminalac i lijenčina pošteniji i pametniji od rudara. Ovi momci rade jer se ne plaše rada, rade i zarađuju, proizvode svojim rukama, pod zemljom, 400 metara pod zemljom. Jadan smo mi svijet kad nam je rudar kao nekadašnji sinonimi za težak ali častan rad idiot i budala, kad je pošten rad odbojan, budalaština, seljakluk i ispod časti. Daleko ćemo tako dogurati. Rudari, svaka čast. Respect.
Stavljajte čovjeka na kalendare!!!
Ljudino
E jesu te i nagradili moj Semire ??? Naivan si k'o i idol ti Alija !!! Samo ti lopataj ....
Valjalo bi brate Mehicu da sa tim sljemom dodjes na moju gradjevinu u US. Sa takvom motivacijom radio bi za jedno 4 5 hiljada US dolara.
svi koji se smijete ovom momku, ako se ufati njemacke ovaj ce momak biti gospodin sa 3000 eura plate dok bi vi trljali ruke kad primite socijalu
Momak gospodin nikad biti nece i vjerujem da ga to ne interesuje, a osim toga u njemackoj se ne lopata imaju ljudi masine
Baloteli mozda nije mislio bukvalno da lopata. Vjerovatno je mislio na to da je covjek vrijedan kad ovdje u ovakvim uvjetima vrijedno radi. Sigurno je ako se docepa inostranstva za njega nece biti problema obzirom na njegov odnos prema poslu. Ne bi vjerovatno bio od onih koji mlate praznu slamu, glume pametnjakovice i gospodu, bogu kradu dane, varaju drzavu i kradu od koga stignu i zive od socijale... Svaka cast ovom momku i neka ne glumi Aliju Sirotanovica to ova drzava na celu sa ovakvim politicarima ne zasluzuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Breza moj grad!
Zaradi od kuće? Zašto - zato što radiš kada i koliko želiš Kako - sam biraj za tebe najbolji način zarade Koliko - zaradi onoliko za koliko i radiš Gdje - registruj se na linku ispod: http://zaradihonorarno.blogspot.com/
Mehić je to :D
Najkrvaviji je onaj u dresu Liverpoola.
Redneck's games..