Milorad Dodik na Palama
0
"Srbima u BiH nema života bez RS-a"
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hval mikica. Mokro naravno ako nije mokro i klizavo zna se da ne ide ona stvar jelde hehehe malo šale mora biti. Mokro je jako visoko na listi prioriteta. Pretis će u stečaj pošto je u planu da Mokro postane srpska silicijeva dolina. Tvoj Dodo.
SVAKA CAST GOSPODINE DODIK,ALI STVARNO SVAKA CAST. VI STE NAS SPAS. ALI I MOKRO JE U SASTAVU PALA I MI MORAMO DA ZIVIMO I RADIMO, STA JE SA PRETISOM U MOKROM
pa hajte breete,pakujte se i traktorijada,hajte viš jednom
Srbima nema zivota u Bosni i RS! Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!Srbima nema zivota u Bosni i RS!
Realista, ti si realno samo glupavi Bosanac i nista vise! I sto je najtuznije ni jedan na ovom portalu da shvati da ga primamo it to duboko samo sto je boja kur.tona druge etnicke skupine! Jedino ohrabrujuce je da glupi Bosanac i dalje postoji (svake vjere), a dok nas je ovako tupih i primitivnih bice i Bosne!
Nije Gsn.Dodik nista novo otkrio sto Srbi iz BiH nisu znali i sto nisu osjetili na svojoj kozi u zadnjih 20-GOD.Kada bi Srbi mogli normalno zivjeti u BiH van R.S. onda bi to bilo Blisko-istocno Sarajevo sa Bosnjackom vlascu. Iako je to Sarajevo najurbaniji grad BiH i u kome su Srbi zivjeli vijekovima cak i u vrijeme Turske okupacije u njemu imali slobodu-vjersku i nacionalnu,danas Srbi u muslimanskom Sarajevu nemaju zagarantovanu ni slobodu setanja,a ne nesto drugo.Zato su Srbi i napustali Sarajevo vise od 95% Srba se iselilo i niko se nikada nije vratio.Tamo Srpske crkve stoje prazne i samo govore o proslim vremenima. Ako je tako u Sarajevu-onda je nezamislivo ni proci kroz Zenicu, Tuzlu,Konjic itd.a kamo li tamo zivjeti.
Nigdje ja nisam spomenuo nijednog od njih. Ja jesam njihov glasac, ali ima i drugih normalnih stranaka. Ma da je Zeljko vise puta govorio da mu je drazi svaki Srbin iz Banja Luke od bilo kojeg Hrvata iz Zagreba. Tako da ne znam gdje si ti vidio bilo kakvu mrznju prema Srbima. Ja se slazem sa 99% njegovih izjava a majka mi je Srpkinja. Ispade da ja sada mrzim sopstvenu majku.
DA I PONOSIM SE TIME BRANIO SVOJ PRAG OD HORDI PATRIOTSKE LIGE I ZELENIH BERETKI
U kojoj vojsci je bio tvoj otac????Karađićev i Mladićev dobrovoljac???
Uredu je to sto ti pricas samo me nećes ubjediti da mi Zlaja i Zeljko mogu dati neki dobar posao i da mi zele bolje nego Mile, Zeljko više i ne moze da prikrije mrznju prema Srbima i RS sta mene boli kura.c sto je on Ljiljan i sto je bio u armiji i branio svoju kuću, i moj je otac bio u vojsci RS i branio svoju kuću nit je koga protjero ni opljacko, mi samo vama ne vjerujemo i nista sto uradite nas neće uvjeriti da treba da vam vjerujemo to je tako i gotovo.
Zao mi je sto moram ovako klasificirati narode, jer ste meni svi isti, ali Bosnjaci polako dolaze svijesti. Odbacuju svoje \"ratne\" stranke, okrecu se nekim normalnim, koje u svom repertoaru nemaju ratno-huskacku pricu. Srbi i Hrvati i dalje kao prioritet stavljaju nacije ispred sebe samih. Sta imate od toga (ovo se odnosi i na zatucane Bosnjake)? Hoce li vam mrznja prema drugom narodu staviti hljeb na sto? Naci vam posao, obrazovati vas? Jel\' vi stvarno vidite spas u provjerenim lopovima i ratnim profiterima? Ali eto, kad covjek skonta, najlakse je manipulisati gladnoga. Da imamo normalnu vlast koja bi omogucila normalan zivot, ne bi vas zanimale nacije i religije.
svaki dan jedna te ista tema o nasem prijatelju miletu na ovoj stranici,ovo nesta nije uredu.daj te malo o drugim politicarima pisite mada nisu nista bolji od Mileta.Najbolje ignorisite ove svakodnevne gluposti,jer od prepucavanja nemate nista
Bolestan narod vjeruje bolesnom covjeku !!!
Pa koliko ovaj propali košarkaš ima godina, a još nije shvatio da je isključivo Bosanac !!! Kako bi bilo da Srbi u Americi traže da se odvoje :))) Hehehe, odgovori sebi, šta bi dobili?
Zasto ti ne sisas penis svom decku umjesto sto ovde pricas glupsti?