Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo je branio domovinu i vracao istom mjerom. ipak su ljigavci srbi prvi poceli. zao mi je sto je to razlog. a svaki nas politicar poslije rata se nakrao i danas lopov do lopova. neka ga zato osude.
Ne radi se ovdje o ratnom zlocinu vec o RATNOM PROFITERSTVU , samo se koordinirano radi sa susjedima . Lijepo prebacis na drugu stranu , oni raspisu potjernicu i rijeseno. Takve investicije u Sarajevu morale su doci pod lupu , samo sto mu nisu nista mogli u Sarajevu jer sandzo ih je imao pod kontrolom. RATNI PROFITERI morat cete polagati racune , dosta vise i vas !!!!!!
SISA zna na koju se odnosi, :)))
pozdrav SISI !!!
@hercegovac Ja sam čovjek koji ne voli galamdžije poput tebe.
jah,jah,djeca ba bila, nisu nikom ništa uraila, šta znaju djeca šta je snajper, oni su samo pucali kako im je naređeno, a ovi su sasvim slučajno aliju imali u koloni, stopiro čovjek, oni ga pokupili usput i vidi belaja... a kaki su ovi sarjlije neljudi... mislim stvarno... a hogare, koji si ti k**ac :)))
N A J B O LJ E U S V E M U O V O M E JE DA JE K O S O V O R E P U B LJ I K HA HA
sarajlije! sram vas bilo. kako će te na nenaoružanu vojsku da rokate? zafalilo im ljudstva, tenkova i naoružanja,izgubili ga kod vukovara.
Postoje snimci koliko je Jovan Divjak urlao da se drze dogovora,,,, da niko ne smije ni metak ispaliti,,,, da ne pucaju,,,,, i na kraju da obustave paljbu,,,, ali niko ga nije slusao. Da nije bilo generala Divjaka nebi prezivio ni jedan vojnik,,,, koji se tada slucajno zatekao u kasarni.
@ hercegovac Šta se čudiš Hercegovanac?EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Talijan drugi brat je moj, Talijan vodi nas u boj!!!!!Najbolji covjek na svijetu...sto nije Ejup umro a da nam Talijan zivi!!!
@hercegovac Sud za ratne zlocine u Beogradu je medjunarodno priznat sud bas kao ovaj u Sarajevu i ekstenzija je Haskog tribunala....najvjerovatnije ce mu sudjenje i biti u Sarajevu ukoliko budu dostavili dokaze koje vode osnovanoj sumnji
@SA ne mogu da vjerujem! ma koji sud! u beogradu? aaaaaa, pa jesi ti normalan... da čocjek ne povjeruje šta živ insan može izvalit! ne tuži ih hag nego beograd eeee...
sto bi rekli na ftv... \"ratni zločinac Ejup Ganić čeka na izručenje pravdi\"
Trebali su raspisati potjernicu i za Jovanom Divjakom.