Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko tebe pita za misljenje......od-je-bi-te od BiH ! SIKTER
MRS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tadicu
Tadicu tvoj gore naslov govori da ces sa tenkovima,opet preko Drine, Treba vas sprziti sve na Balkanu i onda ce mira biti.
Zasto da pricas sa Inzkom,pokusavas da zaustavis inzka i EU u njihovoj namjeri,pokusaj razgovarati sa glupanom Dodikom,kao sto si i ti
Tadiću, sunce moje sjajno... NIKO TE NIŠTA NIJE PITAO, zato nam se živo jeb.. šta ti misliš o zadatoj temi kao i o bilo kojoj temi koja se tiće suverene i nezavisne, susjedne ti države BiH.
A to sto srpski narod u Bosni namece svoju volju drugim narodima???? C E T N I K sa kravatom...
I budali je jasno odakle vjetar puše. Pa Srbima u RS na pamet nebi palo da se kur.. bez potrebe da im Tadić ne puše u leđa. A njima, hvala Bogu ne treba puno pa da ih se nahuška. Ma ja bih njih pustio neka idu gdje god hoće, neka prave državu, neka svaka kuća pravi svoju državu.....samo da znaju da im nigdje nebi bilo bolje nego ovdje i sutra bi plakali za BiH kao što danas plaču za Jugoslavijom.
Turkesine ,i sami znate da \"od nameta nema selameta \" prema tome nema nista od nametanja rijesenja,ta su vremena prosla! Jadna vam je vasa \"drzava\" kad svakih pet minuta mora na aparate za vjestacko disanje jer pada u kolaps !
Tuzla BILO JE BOSNE ALI TO JE BILA SRPSKA BOSNA JER TAD U TO VRIJEME NISU TZV OSMANLIJE OSVAJALI TURKE PO BALKANU NEGO SRBE
Ubi nas ovaj mir.
KOGA LIBO RACKU STA TI MISLIS
Trc Milojka , i ti ces Tadicu kukati jos malo:)
Idi ba, Bor nadji kaku macku pa na njoj lijechi svoje frustracije. nas pusti na miru. Sve dok ti pred Beogradom ne budemo.
eto tebe ćemo pitati kako ćemo mi živjeti u bih pošto je kod vas sve med i mlijeko pozabavi se malo sa vojvodinom jer će i ona brzo biti bivši dio srbijetxkqx
O kakvom nametanju Tadicu pricas? Ako JA donesem odluku koja je PROTIV MOJE drzave, normalno je da me zaustave. O cemu ti bola pricas???? Nametanje odluke je shodno ocuvanju STA pripada BIH a sta blentitetima. Prema tome Tadicu, VOZ!!!! VOLIM TE BIH!!!!
Srbija jeste protiv nametanja rjesenja, ali je ZA nametane nerjesenja.
stare srpske igre bez granice....ok ko je tu jaci politicki vojno i ekonomski, isprdak i njegov sadrzaj zvan srbija ili EU.....mamu vam jarecu