Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije istina Bakire Srbi mogu bez Hrvata i Muslimana samo nas pustite pacemo vam to dokazati.Sta cete nam vi da nam uvjek nesto pribacivate a zaboravljate da su Srbi bili ti koji su se borili za Bosnu protiv Turaka dok ste vi bili na Turskoj strani.Zaboravljate da su se Srbi borili protiv Austrougarske za Bosnu, sjetite se Gavrila Principa i organizacije MLADA BOSNA. Srbi su se borili za Bosnu dok su se mnogi muslimani borili na hitlerskoj strani u 2 svjetskom ratu.Vi bi da budemo zajedno pa da nas j,e,b,e,t,e u mozak e pa nisu Srbi ludi, eto vam Hrvate vi ste se i tako uvjek dobro slagali.
Srecan sam da se mogu vidjeti ovi komentari. Tu se ocitava bratstvo i jedinstvo naroda i narodnosti Bosnoslavije. Istina je istina, koliko god bolna bila!
Bošnjaci su se toliko oslonili na Srbe i Hrvate da im noge klecaju. Mani se bakire sejdo je bar zlatni ljiljan a šta si ti \"podrumaš\". Ajmo Bosno svi za Treći
Jaaao Bake, jadni mi kad smo oslonjeni na tebe...
Ma ja, a sto su USTA: SE, prebile Izudina u Mostaru o tome ne izvjestavate... o.fa.jle novinarske. Jel o ovom oslanjanju pricas Bakice ridjokosi, babin sine e za tvoju info danas su se momku dobro izoslanjali na glavu jedva prezivio od USTA: SKIH, domo: brana. FUJ!
Zalicemo mi za Harisom Silajdzicem!
Ddje ćeš ba ti nama vako govorit. Nemremo dihat od ti vaši stranci i tudzinci.Piši ko što govoriš- govori kako je napisano ba!
Mi obićna raja nemremo ćitat tudzinski jezik te smo odlućili bojkotovat sve što tako ili slićno.
The Bosnian entity \"Repaublic of Srpska\" is an illegal creation of their war lords from 1995 (Most of them are now convicted for war criminals and are in prison or dead). Only the name \"Republic of Srpska\" is a huge provocation and legitimaacy for brutal organized ethnic cleaning by nationalistic politicians, their militants and their propaganda machines. Whenever the people will come closer to each other - dividing Bosnia & Hercegovina will stop forever. But therefore Bosnia needs politicians who really care of their people and not such ideological strategists with an epic world view like Karadzic, Cosic and some other gentlemen. I hope some of you can read that. Just believe in a better future and don´t let them divide you. You´re closer to each other more than you can imagine. And now I´ll go back to my soccer team which consists of indians, africans, swedish, british (of course), egyptians and maybe some others more.... Bye and all the best for your future!!!
-Turbo je sezona,gas do daske,Kad komm zurik ja u Bosnu.
Prvo nemoj da vrištis, ugasi CapsLock a drugo pogledaj tko ružno govori o BIH.
Nele je ocito kloc ili srpski ker sto laje VLAH VLAH VLAH!!! Pa ovi domaci nam kvazisrbi nebi nikada vidjeli grada ni u BIH ni u Srbiji da rata nije bilo. Sad nas stoka seljacka uce kako treba da se zivi. Otkad znaju za sebe, omeđeni su međama njihovih sela.
MOLIM DA ČOBANI ILI SLIČNI NJIMA NE BLATE BOSNU I HERCEGOVINU I DA NE ŠVRLJAJU SVAŠTA PO OVOM PORTALU JER SAMIM TIM DAJETE DO ZNANJA KAKVI STE I KAKVU KULTURU NUDITE...
Nemoj da generalizujes jer se svrtavas na stranu onih koji zagovaraju mrznju i nove ratove.Narodu to vise ne treba a uskoro krece proces u BiH koji je paralisao ovih dana Hrvatsku.Mnogu ce ovde u Bosni cuti jako ruzne stvari o udruzenim zlocinackim poduhvatima o kojima se do sada cutalo.
G... BRADATO IZDAJNIČKO HAJ MRŠ I BABO TI JE DILAO SA SRBIMA BIH PA SI I TI POTRČAO U KARAĐORĐEVO IZMETBEGOVIĆI
Imam šargiju i dobro udaram- tražim tamburaša da napravimo orkestar snova.
M R Š !