Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je uvoznik?! Zašto ne kažete?!?!?
Zena ukrala 3000KM ime i prezime objavljeno ( i treba, trebali su i sliku da se zna ko je), ovdje se radi 1500000 i nema imena, A NARAVO OVDJE NE RADI SE NI KAKVOJ FUKARI!??????????
znaci ima svi da mirisemo na smog i pitralon :D
Parfem od 100 ml, ovo su sve parfemi koji se prodaju na piku,a koštaju po 80 KM,90 KM, i više, naravno pod imenom 100 % original,pa ko je još vidio parfem od 100 ml. Ili kako kažu na piku, u pitanju su testeri zato imaju 75 ml i više ,strašno. Isti takav prodaju na pijaci, ja ga ukr'o malopre , može za 5 KM.
Zapljenjuju originala a puštaju na tržište kineske, pametna ova Carina i brine se za zdravlje naroda
Svjetski poznatih proizvođača iz PRC-a, Vijetnama, Indonezije, Singapura, sa Tajvana itd........... SMIJEŠNA KONSTATACIJA UIO.
ovo su najkvalitetniji parfemi 80% alkohol 20% mutna voda hehehehehheehhe kakav milion i po ba sve made in china ublehaske price
Evo opet da ponovim jer brisete komentar. Cifra od milion i po marake je bombasticna ispada da je jedan parfem 68 KM u nabavci sto je apsolutno netacno.Parfemi su vjerovatno fejk,kineska kopija,u Budimpesti na kineskoj pijaci na tu kolicinu mogu se dobiti p 3-4 eura.Hvala.
Djevojci su neki dan u CM-u uvalili laznjak. Kad ga je htjela vratiti, nisu zeljeli cuti za to. Vi sami zakljucite gdje su ti parfemi (a ko zna koliko je jos bilo takvih, neprovaljenih, posiljki) zavrsili.
Ja jedino znam, da mahom parfeme kupuju ovi sto se ne kupaju. A po najvise djvojke "spermulje".. jer se uloje od mijenjanja partnera. Elem najbitinije da mirisu, a to sto se loj moze mazati kao puter, to nije vazno.
Jel to pasce namirisalo posiljku ili carinik?
Ma nije nista slagao lik fejk parfemi s kineske pijace u Budimpesti,na tu kolicinu cijena im je max 3-4 eura
Kad cemo ih moci kupiti :D
Naravno zavrsit ce na kraju u prodavnicama ko i one starke onomad...
www.spoted.ba POSJETI TE NAS
@hahavac *** te nepismena... prvo pise se posjetitem drugo pise se spotted... da se dozovete mozda bih vas i posjetio
ima da nas inspektori mirom mirišu :D
D&G the one.. je trenutno moj najdrazi..pored Chloé-Chloé, naravno. Zanimljivo, znam, mozda Walt procita... :D
uber zanimljivo :P