Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za one koji se pitaju ko je ovaj: Nekad bio sitni ćata u carinarnici, pa se nakrao i napravio onu benzinsku pumpu na M-17, na pola puta od Zenice prema Lašvi, s desne strane. Ima petlju? Ima, ima, i te kako, da krade bestidno. PO ZAKONU!!! Blago nama kad nemamo boljeg za premijera.
Tihic se uhvatio za glavu, nema u SDA nikoga predloziti za premijera a da nije imao bar jednu krivicnu prijavu za kriminal i korupciju! Go kriminalac i hostapler!
Jel ovo onaj sto je nesto smucka kad se opremala zgrada zajednickih institucija pa ga uhvatili u lazi ???
Ja sam cuo da je Bakir pobjedijo ,on je htijo SAJU za premijera,a minstar policije Gasi...Ja sam tako cuo dali je tacno neznam,ali se tako prica.
\"ZA\" Fudu 100%
Dobar cova pravo,a sto su ovi, sa ili iz \"carsije \" navalili da je covjek seljak ,a to kao treba da bude neko mozda sa bistrika ,ko vam je kriv kada ste glupi ,fakultete su vecinom zavrsavali ti kako ih vi zovete papci seljaci ,a vi raja mahala ,ogovaranje i sad vokri
Joj, sto ovi SDA pioniri imaju ekipu za pisanje komentara... Koji god da dodje, sve su to g..na lopovska!!!
gospodin lopov :) nadimak iz mladosti, otac ga tako zvao....
Koji ste samo seratori svi redom...mati vam rodjena ne bi valjala...
ma cojek je prva liga,jedini on smije napasti dodika i spirica kako stalno rade protiv bih.kasumovic je medju rjetkima koji vole ovu bih i zele da ona ide naprjed.potpuno podrzavam ovog covjeka za premijera,i najzad pametan potez tihica.
sad cete da vidite sta je ljudina...ako Fudo bude..i slazem se covjek ima petlju..
ko je ovaj LIPIĆ i odakle je doš\'o, života ti????
Tihiću - ne predalži majke ti nikoga!
SDA je sa ili bez Tihica na celu zlocinacka organizacija ciji je zadatak potpuno unistenje Bosne i Bosnjaka.
Evo predlozite mene RADOVANA za novog premijera FBIH , He he he he ! Vasi su svakako popisani