Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA izdajnici sa ovim govnetom bi da razdjele drzavnu imovinu kako su to ucinili sa Energopetrolom. Harise uz tebe smo.
dodji u sarajevo Alisa i izgubi se ! hahaha grizem mooda hahaha presmijesan lik hahahha veoma sam ljubomoran na srbe iz rsa .. hahha btw ode Vojvodina .. izgleda da se ostvaruje ono staro srpsko predskazanje da ce ih ostati taman onoliko da ih stane pod jedno stablo cheers !
Ukrašćemo mi to od države uz pomoć naših muslimana Tihića, Silajdžića i Lagumdžije.
@mr skendi 27.11.2009. u 10:36 coj ovog \"na koristenje\" - idiote ; @@mr skendi DRŽAVNA imovina pripada DRŽAVI ,jeli ti sada jasnije.
Evo ovaj iznad već glaba mu.da. Jel ti jarane žao što ti serremo sve bosansko ?
ma dodik spisko telecom, rafineriju, i ostale firme iz nadleznosti entiteta, a nista nije napravio (doveo srbe do prosjackog stapa) pa hoce sada drzavnu imovinu da proda. hahaha pa vidite sta se radi sa elektroprenosom.. jadni su ovi iz ovog manjeg entiteta
Daj to nama. Pa ćemo mi da mu damo naziv \"Srpsko\" a izbrišemo \"bosansko\". Pa ćemo da prodamo. Pa će islamisti da pocrkaju od muke glabajući mu.da.
coj ovog \"na koristenje\" - idiote ;-)
AFERIM! Koji sam ja idiot, kreten, itd. da vise ne nabrajam! Mislite li da sam u pravu? BiH4EVER!
Meni ova tema nije najjasnija,podjela DRŽAVNE imovine,zašto nešto dijeliti čiji se vlasnik zna,može se samo dati na korištenje nižim nivoima vlasti a ne gruntovno prepisati za tim nema potrebe.
Sva popisana drzavna imovina BiH-e je DRZAVNA imovina DRZAVE BiH-e!!!ONA ima lEGITIMNO vlasnistvo i RASPOLAZE samo DRZAVNIM iNSTITUCIJAMA! NEMA podjele ni u kakvom drugom vidu il ideji!Nema podjele na entitete ni genocidne tvorevine! NEMAAAAA!!! BiH4EVER!