Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO VAS GLEDAM I OPET MI SE PRICA OD 5 do 5 DOPALA NO DA VAM KAZEM OPET GLEDAM TE KURTONE KAO STO JE LAJCAK NARAVNO IMA IH PUNO PRAVE SE PAMETNI RAZJEBASE NAM ZEMLJU A DRUGO TU SU NASI DOMACI IZDAJNICI KOJI SU NASLI SAVEZNIKE U ZAPADNOM SVETU KAO NAPRIMER KAKVI SU MESIC I BUS PRIJATELJI NARAVNO NIKAKVI MESIC SLUZI BUSU PRODAVAJUCI SVOJU DECU JEDVA CEKAM DA POCNU GINITI U AVGANISTANU MISLIM NEMAJU ONI TAMO STA DA RADE ILI STA VAM ZELIM RECI NAMA JE POTREBAN NEKO KAO TITO POCISTIT USTASKU MUDZAHEDINSKU I CETNICKU STOKU POBITI GOVNA I GOTOVA STVAR MI SMO LJUDI KOJI PRICAJU ISTI JEZIK DOK TO NE SHVATIMO OD NAS SVIJU NEMA NISTA VOZDRA RAJA
tako je ,,RS\'\' - mijenjas teze buduci da vama - konstitutivnim - u sve barni - samo ne u Bosnjastvo, Srpstvo i Hrvatstvo - radi tih vasih krvavih sranja ste bili i ostali u talu s plavim sljemovima. sve ideoloske pa i terenske vođe nadzive svoje sljedbenike - pi..a li vam m.....na lopovska !!
Balije ba, ko vas sta pita... vi jednostavno nemate pojma i zato vas niko nista i ne pita napravite da vam bude dobro, ako ste sposobni, tamo gdje drzite vlast a ne, vi bi i da nama razjebete ovo sto se mi trudimo previse ste nazadni mi zelimo napred u slobodu, nezavisnot a vi bi nazad nesto ka RBIH nema od toga nista pozz
Bivsa MaloBritanska kolonija iliti Francuska kolonija do 1960. - Republika Kongo - danas okupirana prvenstveno od VelikoBritanskih kolonijalista - jedna od najbogatijih africkih zemala naftom, drvetom, egzoticnom florom vs faunom, kristalima, kvarcnim kamencicima bez kojih bi stagnirala pa mozda i izumrla mobilna telekomunikacija radi kojih placene ubice - lokalne vođe - ko mrave tepaju svoje sunarodnjake... slika sa donjega linka me podsjeca na nasu bivsu Jugoslovensku Republiku iz prvih dana ,,samostalnosti\'\' :( http://www.sarajevo-x.com/clanak/081121013
@Adnane, SVI su ,,nasi-njihovi-vasi\'\' u talu sa Lajcakom.
sve - bas - SVE - strance iz BiH - sto prije treba zatjerat odavde u 100pm - pa sta bude - jer niko ne moze poreci da - od kako su nas - ili bilo koju drzavu na svijetu poklopili plavi sljemovi - da je ta zemlja ikada stala na vlastite noge. oni su BLOKATORI svih reformi - a ,,nasi\'\' ZLI gospodari su njihove DOBRO placene SLUGE - Lajcak - NE TREBAS nam ni ti ni tvoja EU !
potpisujem predhodno i dodajem Bosanski politicari se najbolje navode ako su u kakvom talu.... ili mislite da im \"zavrnete ruku\" tj. da ih ocjenite. ocrnite Jelde Lajcek?
dobar za koga?rs,jel-da!
\"te navesti i druge dvije vladajuće stranke, koje se tome protive, da ga podrže\" Kako se to \"navodi\" u demokraciji. Mozda bi trebalo \"navesti\" Irsku da prihvati Lisabonski sporazum. A, pa da. Tamo su to rjesili referendumom, a kod nas se samo treba navesti par politicara. Bosanski politicari se najbolje navode ako su u kakvom talu. Jelde Lajcek?