Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dici ce je ve-ha-bije u zrak, htjeli covjeka dici u zrak dok je bio ziv, a da nece sada, tolerancija u Te-he-ranu Junior na nivou.
Ma sto su sarajlice neki tolerantan svijet,vidi se po komentarima. hahaha nije ni cudo sto vas niko normalan u ovoj zemlji ne moze....metropola haha
Sokrat:\"Kakve veze ima PAPA sa Sarajevom PA STOKO BOSANSKA, DOKLE CE VAS VISE OKUPATORI GAZITI I NAPADATI ? Ovo je cista religijska katolicka agresija na SARAJEVO ! \" Kako neko moze biti agresor u SVOM gradu???? Osim toga katolicanstvo je bilo na ovom podrucju daleko prije nego sto je lsIam stigao... kad bolje razmislim... daleko prije nego sto je lsIam i nastao. Nisi cuo za Vrhbosnu? Adano vrati se ti odakle si dosao lagano i ostavi se uredjenja tudjih gradova. Hajde pravac Guzinje, kad vec ionako svo vrijeme cuvas taj njihov pasos, pa tamo gradi sebi i odlucuj sta ce biti i kako ce biti.
1:\"Papa = terorista \" Govoris o onome koji te prvi priznao, prije Saudijaca i brace Talibana. Pseto nezahvalno!
OVO JE VELIKA HRVATSKO - KATOLICKA PODVALA SARAJEVU, a naivni Bosnjo ko UVJEK NE VIDI DALJE OD SVOJEG NOSA ! Ako se ovaj kip naparavi, Hrvati ce za par godina reci da je Sarajevo oduvijek bilo hrvatsko i papino !
sarajlijice:\"bolje da ste Alijji digli spomenik... \" Vec jesu. To je ina ikarova konzerva. Spomenik sadaki. Nema veze, zlatne je boje, a ima i reme-kdjelo bosnjacke umjetnosti, ulje na platnu Covjek pred kontejnerom. Kud ces vise? :D
@muslim:\"miniraćemo ga kao naša braća talibani budine statue\" S Mevlidom u EU? Prije cete dobiti zid izraelskog tipa. Neka jos nesto poleti u zrak napravice vam pojas EU Gaze, kao Izraelci. Izdrotali ste vi svu dobru volju. Zar ne vidite da vas sve ociglednije odguruju? A sa svjim izjavama mozda te odguraju cak do mjesta gdje su bile te Budhe, tek toliko da uzivas u pogledu koji prizeljkujes.
;):\"pozdrzavam, ali brate prvo sredite onaj trg oko katedrale i one dvije poprecne ulice, kao i onu spaljenu zgradu! \" Jesi to skonto da ti na konto dva kubika kamena pola grada dzaba renoviraju? To su ti vec sagradili, a sto nisi obnovio je tvoj problem. Prostaj se malo Mostarom pa vidi kako se to radi. Mislim na obnovu. Uvijek preko tudjih ledja i tudjeg dzepa? Dokle se mislite oslanjati na lopovluk i sadaku? Ili cete ukrast ili cete prosti, a gdje je RADITI?
Pa i Aljo je ionako s one strane pa neka ode po kljuceve, a moze mu usput dati i zlatne kasike.
Podrzavam, Papa je volio BiH i zalagao se za njenu dobrobit! Primitivci crknite!
@Mlaćo:\"Nije vakat da ova katolička nacionalna manjina podmeće ovu vrstu provokacija, zar se nisu pameti dozvali nakon Travnika, Bugojna, Jajca, Vareša, Busovače, Viteza, Konjica, samo neka čačkaju mečku da im se ne zaklima malo u Čitluku i Posušju.\" Je li to prijetite t. e. r .o. r . i. z. m. o. m ? Kada sve zakaze Mevlid radi?
ma teze je to malo za kljuceve, za to se mora ic kod Sv. Petra :-P
@FNM:\"reciprocitetno; odma da se kod Spanskih Stepenica u Rimu postavi bista re.is ef. C.erica !!! ha ja. :P \" A zasto ne traziti odmah i da mu predaju i kljuceve Vatkana, da ne idemo komad po komad, odjednom je jeftinije?
Imamo Mevlida, Imamo Papu,Imamo TWISTERE TOWERE nemamo muzeje, sve gore od goreg... nista normalno da imamo...
Kakve veze ima PAPA sa Sarajevom PA STOKO BOSANSKA, DOKLE CE VAS VISE OKUPATORI GAZITI I NAPADATI ? Ovo je cista religijska katolicka agresija na SARAJEVO !