Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vec dvije decenije zivotima placamo nebrojene dobre volje za vasim zivotima dobrim kao u bajkama... u malenoj zemljici obgrljenoj zagrljajem smrti gigantske hobotnice sa krakovima lige vladara1990. u ,,nasoj\'\' i vasoj zemlji kakvu ste samo pozeljeti mogli ..
Tihicu Tihicu kak te sad genocidni srbi gaze ko i cijelu Bosnu i Hercegovinu! Welcom eto repuplika srbska genocidna tvorevina...igra se genocidni spiric kak hoce sad,gazi kog hoce zahvaljujuci se Tihicu,ko skinu Sadovica s njegove funkcije???A?! BiH4EVER!
Primjecuje li iko veliku slicnost izmedju Nikole Nikica i Nikole Spirica?
Trenutno ima komentara na ovaj članak.