Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imate li vi osjecaj da niko od ovih politicara ne moze umrijeti, imam osjecaj da ce biti jos 700 godina na vlasti...
Zar si ti živ mačak?
Jaka ! E cuj mačak 😂😂👍👍
Vidi ti njega, cega se lik dosjetio..cim ga nema tri dana u javnosti taj smislja neku prevaru..by Mektic about Spiric 😃
Pa Spiricu, jado,jadni,kada ste vi svetosavci ispostovali bilo kakav dogovor.Laz vam je životna vodilja.
Suverena nezavisna i nedjeljiva,a ti laprdaj koliko hoćeš
Treba samo tebe slušati i dobro proći u životu.
Da se riješiš stranih sudija a mi /ja kažem kad će biti zakon o porijeklu imovine i sukob interesa ali da smo svi baš svi isti pred zakonom. A i ove starce koji su u penziji da su stvarno u penziji.
BIH nikada nece u EU. Srbi su Ruski saveznici a Bosnjaci sve vise lice na neku bliskoistočnu naciju. Nema to veze sa EU.
Ma niko nije ispravan nego samo vi...jadna je zemlja koja vas ima
Naravno da mu ne odgovaraju strane sudije jer oni, koliko toliko, garantuju opstanak BiH i vladavinu prava. Sa SNSD-om je bio dvadeset godina u vlasti sa SDA i HDZ, pa zašto se nisu dogovorili o tome šta Špirić priča. Prije rata (provjereno) nije imao čestito ni gaća, a sada je jedan od najbogatijih političara. Kako, od čega. A da, napisao je knjigu koja je prodata u deset primeraka.
PROBOSANSKI BLOK I KOALICIJU SA SDS DF I NEKA MANJA HRVATSKA STRANKA SU RJEŠENJE DA SE IZBACE SNSD I HDZ IZ VLASTI. SDS JE IMAO NAJBOLJE MINISTRE ĆAK BOLJE SU RADILI ZA BIH OD MNOGIH BOŠNJAKA I HRVATA I NIKAD IH NIKO NIJE VIDIO DA PROVOCIRAJU SA TRI PRSTA I PSUJU GENOCID. A RAT JE BIO PROŠAO NE PONOVILO SE MI MORAMO DALJE.
Moguće je da Špirić već zna kakav će izvještaj EU biti. Činjenica da je on lično na čelu BiH parlamenta samo potvrđuje da trenutno nema BiH. Šta praktično znači USA crna lista ? Izgleda ništa
zar je zivo ovo spadalo
Umri covjece umri
Pa vi da se pitate treba robovati Carigradu i Moskvi. Putin svrsi srbi polizu.
@user123654, čemu prostakluk mujo? Današnja politika govori suprotno tvojoj tvrdnji, a i kroz istoriju. Možeš nastaviti laprdati do mile volje, a i stvarati mržnju, kako ti tako i tvoji istomišljenici.
Sta je tebi bilo nisi danas stigo podojiti rusima?
Tako je špira, treba robovati Duduku i Rusiji. Špira zvani preletač.