Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Svakako, dodatno će se smanjiti one enormne penzije i eto 30 meleona. Čas posla. Prosperitet je to. Milorad reko. Slijedeći na redu su krediti za one profitabilne aerodrome u Banja Luci i Trebinju. A to će vraćati ove profitabilne Željeznice. Sve štima i ide glatko kod Mileta samo tako. Al važno je da je Srbija jaka. Hahahahah.
@Sarajka ne brini, Republika Srpska ce vracati kredit..
pa vaš \"odvojeni život\" je naša mjesećna plata, a više ste pod suknjama svojih žena, nego u kabinetima, sram vas bilo. smanjite prvo svoja neopravdana primanja, da ste radili za te pare za ovu Državu, i mi bi sada imali bar po dva \"odvojena života\" za platu. Smanjujete pravim čuvarima države, policiji, sipi i graničarima, a vi koji ste u salama za sastanke samo zbog vaših prepucavanja i primanja, kradete i dalje. komisije, upravni, nadzorni, dnevnice FFFFFUUUUUUJJJJJJJJJ
Bitno je da je doticni spiric potpisao kredit sa Koreom u iznosu 30 miliona dolara za obnovu Banjalucke bolnice, samo ne znam ko ce to vracati, da li svi Bosanci i Hercegovci ili samo manji entitet!!???
Ti si Špiirić zajedno sa predsjedavajućim najveći i jedini protivnik, uz Dodika, miru u BiH. Ti hoćeš da izoveš krizu u državi,ti si protiv boraca, policije, graničara jer hoćeš po nalogu Dodika da kažeš kako ne možemo zajedno i da državi ne treba. Ti si taj, ali ovaj narod je lud što ćuti i dozvoljava da ljudi poput tebe vode dijlove institucija ove države. Borci izdržite, okupite i policiju, jer opet će Vas izraditi Špirić i kompanija..
Kakva kriza... pa sam Špirić je rekao da će nas zaobici... hahaha A ja doktora nauka... ahahaha
Ma srbi glupi ko tocak........ nemaju pojma kojeg su giganta probudili. Samo jos malo trebaju onako ojacati Bosanski narod.... samo daj pritiska da nauci sta je sta :)
A....ovom c.e.t.i ..damije da mu stavim na glavu onu konjsku ...oglavinu i zajmit bicem.