Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivane, ne prizivaj me... Nemoj da saljem svoje potomke da isucu sablje :D Hajde ba, sta kenjate. Bosna je jedna i ostat ce takva. Rijesit cemo mi smrdiju...
To Ivo najjaci si. Vrijeme da se osvetis. Prije toga nadi curu i malo ga baci, cisto da se rasteretis. Tesko je kad te neko 500 godina kara.
Od tih tz 5plus2 ostao je samo 1! :) Ciao OHR, otvaramo mi opet vladu HR Herceg Bosne i MIRNA BOSNA! Vi Muslimani ponekada zaboravite da BiH nije vasa, Islamski okupator je u BiH skoro pa 500 godina, nezaboravite to, a ni slucajno ko je zaklao kralja Kotromanica, mislim na islamsko tursku ruka koja je srusila legalnu vlast moje sredjnovjekovne kraljevine Bosne!
Pogledaj mu gubice odvratne........
Sto je cetalju milo, to mu se i snilo. Nista bez 5+2, kao sto rekoh i jucer a ministri EU me danas podrzase :-)