Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekam smijenit dodika sadovic je lord steta sto ga tihic oce smijenit,jedini koji je posten u ovoj drzavi je sadovic...
jado što ne objaviš komentar
Dobro je sto je smijenio ovog glodavca.
Ne znam u cemu je problem,pa Spiric je predsjedavajuci vijeca ministara,vi ste ga birali,sta sada hocete,covjek samo radi svoj posao,a inace ne radi nista kao ni svi ostali. Oni imaju diplomatske pasose,a mi mozemo do zence otici.
SVE demokratski i po ZAKONU
Dodik, Slavuj, Širirić i svi četnici redom skaču od sreće, a Tihomir smjenjuje svog najboljeg čovjeka. Dušamani mu se u lice smiju, a on ko bekan glavom udara o zid i izvršava američke naloge. Al neka, neće ni njegovo biti dovijeka. Doći će red i na njega il sad il na izborima. Boli me što se četnici raduju i smiju našoj nesreći.
Gdje se ujedine srbi i bošnajci tu nešto smrdi... čini mi se po tome da je čovjek čist 100%
Dugo se lomim... a sada sam prelomio... više ne glasam na izborima nikako!!!
Podrška Sadoviću ! Pročitao sam njegov intervju u Danima. Ma, svaka čast, čovjek ih je sve podero do koske. A, Tihomir, šta reći za njega? Moralna bijeda i nesreća bosanska. Šta on misli, da su ljudi slijepi i ne vide njegovu izdaju? Pa, glup je koliko je težak. AVE SADOVIĆU !
Ko kaže da Špira nema papira. Poslao mu ih Tihomir Tihić expres vozom. Al, gdje su oni \"razlozi \" koje je rekao poslati za Sadovićevu smjenu? Pa, nije valjda, da ih ni sad neće navesti? Da znamo šta tu \"smrdi\" i zašto ga smjenjuju. A, i Špirić sje puno čekao, zna stari lisac da na ovaj način Srbi gube najvećeg protivnika.Ne može ga on smijeniti, nego Parlament. E, moj Tihi jadan si i bijedan FUUUUJJ! Veliki selam velikom bosanskom gaziji Tariku Sadoviću !
Hoce, hoce Spirke sve da ucini sto je u interesu RS-a a protiv BiH, tu je vrlo ekspedivan...
Neznam dal je covjek kriv,al do Sadovica treba smjenit veli broj Novića, Špirića i onih koji nevole Bosnu. Sadović bar Voli ovu zemlju i stiti je i njene građane.
dao bi sadovic ostavku ali onda ne bi imao platu do kraja mandata, tj do iducih izbora, a ovako ako ga smijene onda ima pravo na isti iznos plate iako nece raditi nista
A što Sadovića smjenjuju? Jer neće po nalogu Charlsa Englisha da prekrši zakon i protjera one Arape iz imigracionog centra u Lukavici. A Tihi samo klima glavom!!!! Dokle????!!!!
Ko kaze da premijer nista ne radi, evo je smjenio nekoga. Samo ga treba lijepo zamoliti, kao sto je to SDA uradila. Spiricu molim te daj i ti ostavku, dvije budale manje u BiH politici bi bile veliki napredak.