Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIje lako kamiondzijama definitivno. Kad koji problem, po njihovim ledjima se slomi.Tezak im je lebac.
država je tu samo da oteža ,zakomplikuje i uzme reket. džaba troše mastilo pišući genocidnoj upravi
Kako ce ovo preziviti pojedinci poput gazde sa grbavice onaj kratki bez kose, umisljeni sportista, a sto truje nasu djecu po sarajevau, a drzava mu ne moze nista ocigledno.
Obicno se ne slazem sa 'kamiondzijama' ali ovdje su stvarno u pravu. Ogroman trosak je ova aljkavost carine u Halilovicima. Treba im povecat broj hitno.
Otiso jedan KEMO dosla nova trojica
I to je prebrzo s obzirom sa kakvom opremom rade i u kakvim uslovima A sve to vlastodrzci znaju i vide al ne moze se ulozit i u posao i sebe u isto vrijeme
Pa nekad dodju dva dana kasnije ....
Carina - država u državi i "usko grlo" za poslovanje u BiH.
MAJKE MI NIJE MENI DA PRODAM FARMERKE, NEGO DA SE RAJA LIJEPO NOSE