Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada cu opet morat\' picit\' do Grbavice po panj horsa. Nikad covjek nije rahat..
šta tražite dilere po RS dođite u moj kraj i imat će te pune marice dilera samo nemojte plavce slati u akciju jer su u punom talu. kuća na 3 sprata, murija kad traži glavne dilere uvijek kuca na 2 sprat a oni se smiju iz golubarnika, stolarije i sa srednjeg sprata.... dva brata uništila naselje iako to nije bio problem..teško ribu u vodu natjerat.
Obavijestavamo nase biracko tijelo da nas veliki lider nije uhapsen. Ovu akciju je Dodik proveo u cilju psihickog zlostavljanja nasih prijatelja Keljemendija i kao direktnu prijetnju nasem velikom lideru. Nigdje lakse pare oprati nego u ogromnom neboderu.
Živjela nam 10000 godina država: 1.)JEDINSTVENA 2.)NEDJELJIVA 3.)MULTIETNIČKA 4.)DEMOKRATSKA 5.)EVROPSKA Republic of Srpska ! i nikad G E N O C I D N A
Živjela nam 10000 godina država: 1.)JEDINSTVENA 2.)NEDJELJIVA 3.)MULTIETNIČKA 4.)DEMOKRATSKA 5.)EVROPSKA Republic of Srpska !
zasto nije objavljena ova vijest: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Budimir-pomilovao-jednog-od-opasnijih-kriminalaca-156681.html
Čitaš li ti papak @Hilmo na ovom portalu: KARAMO U ZICAGU BALINKURE, REKREATIVNO!
Zar nisi tamo procitao ...,ja Y.e.b.e.j.e.m- u zadnje vrijeme c.e.t.n.i.k.u.s.e, hoce da im popravim natalitet.
ONi su pravna drzava. Na nasih 24 posto ovi trgovci drogom bili bi nagradjeni
Živjela nam država cjelovita i multietnička: REPUBLIKA SRPSKA !
@hue.....tako je ,kako znash ,jesi pametan ,jeli i utebe tako bilo,ha ha haaa.!
Može ih Presjednik samo pomilovati po jajcima!
Predlažem da ih zatvorite u Federaciju gdje će ih Predsjednik lično, odnosno osobno pomilovat.
@torcida kako si ti poceo? neko ti ubacio drogu u heroin? :p
Kako se dijele droge...,pa one se dijele na lake i teske droge ,kako neznas lake su one -gram dva a teske su- na kilo -na tone - na kubike. Ja trosim drogu a svakog momenta mogu prekinuti.