Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nije jasno ko se moze kupati u onoj kanalizaciji od mora u Neumu, smrdi na sve strane, isto ko da se kupas u Miljacki jbte.
Hugo, spasioče moj, slobodni smo!
koji seljaci ljetuju u neumu, mati mila
"Članova porodice dojavili su policijskim službenicima ..." - do kad?
dousnika na sve strane:)).........
al dobra ideja iznajmis pedolinu u dusek napunis cigara,trave ili vec cega i pravac klek ako prodje prodje a ako vidis granicare prije steka pocnes im mahat upomoc upomoc nosi nas struja spasavaj te braco :)
ti bas napacen.......to poprimio svedski smisao za humor........
WTF? Pedolina i dušek, kakve veze jedno s drugim imaju?
I ja sam tako jednom u kajaku bio nosen strujom, ali to je nesto drugo posto sam pobijdio bez ovih vatrogasaca koji glume ljeti spasioce.
hahaha ovo neko pokuso ljude prebacit u EU pa satro stuja ih odnjela prema kleku :) nice try
skontali da su se zaj*bali kad su dosli u neum,pa htjeli emigrirati..........
Neum je najodvratnije mjesto na jadranu,a domacini najveci idioti,pleme im hebem zatucano,kud ih nije jna sravnila