Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA JE TO SU HUMANITARNE OLIMPIJSKE IGRE NE BI TREBALO ODLAHAT ! :==) KAko vas nije stid SDA lopovska bando, Sarajevo je prije 30 godina organizovalo ZIMSKU OLIMPIJADU I ZARADILO 150 MILIONA DOLARA ! Svjetska KRIZA VAPE SDA tajkuni !! A 1971 i 1979 kad se odlučivalo o Sarajevskoj olimpijadi NIEJ BILO KRIZE !!! :)))
Jesmo levati nad levatima. Nema nas nidje vakih na kugli zemaljskoj u picku materinu!
Hoće li se Komšić Turskoj izvinuti i za to što u njegovo j(Komšićevoj) dugoj predugoj ,,vladavini,, Sarajevom nije prstom mrdnuo da onu prekrasnu građevinu ,,bezistan,, u srcu sarajeva spasi od bruke i sramote koja se zove ,,rasprodaja smeća iz Kine itd. Kakva neosjetljivost, onakva građevina samo može u ovoj zemlji poslužiti za trgovinu smrdljive i možda opasne robe iz Kine, sintetika i skaj, od smrada ne možeš ući untra, moraš biti totalno ograničen pa ne doći na ideju da se u prekrasnom prrosztoru Bezistana ne osmisli nešto prelijepo. Komšiću neka ti je na čast.
moš mislit što će se održati nemaju para za vodovod
500 - 23,7% stane u jednu Tursku
fantom slobode??????? buahahahahhahahahhah