Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo para evo ljeta evo ludila!
Vratiti kjafirima pare ako ih ne mozemo utrositi na gradnju dzamija !! Šta imamo od Vijećnice?
Nema ko nece dati za obnovu vijecnice, samo nece platiti oni bkoji su je granatama sazrusili, Srbija, a za to su se potrudile bosnjacke posrbice na vlasti, koje amnestiraju voljnu im svrbijicu za sve sto su nam uradili. Glupe Bosnje opet tim posrbicama daju glasove.
ulijeniti ih razmaziti do idiotizma potpunjo ih izdvojiti iz sfere organizovanog rada
nam je dosla glave mi vise ne radimo samo cekamo sadaku
Muze Sarajevo i Bosnu i sviet sa ovom kacom bez dna.
U ovih 17 godina je stiglo toliko donacija za Vijecnicu da se moglo napraviti 50 novih, a jos nije pocelo ni renoviranje ove vec postojece
Slicna vlada u Spaniji kao i kod nas. Imaju 50% mladih koji nisu zaposleni a oni daju milion eura Sarajevu! Strasno! (vijecnica mi je jedan od drazih kulturno-historijskih objekata)
hvala Spanijo :)
samo da nacelnik ne kupi sebi kucu od tih para