Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tihicu, znas jedino da dajes glupe komentare i izjave koji nisu vezani ni zasto drugo do sukob medju bosanskim narodima. Ne cujemo te da das ikakvu pametnu izjavu o projektima, ekonomiji, planovima za bolju BiH, vehabijama koje ste dovukli da ispiraju mozak Bosnjacima i koji od nas stvaraju imidz Afganistana i slicnih zaostalih pecinskih nacija. Zapamti ove rijeci Tihicu, i ti i tvoj Silajdzic, i Ceric cete bijezati od sopstvenog naroda koji ste prodali. BORILI SMO SE ZA NEZAVISNOST, SLOBODU, RAVNOPRAVNOST A NE ZA VEHABIJE I TVOJU ISLAMIZACIJU BIH. PRODALI STE NAS SVE JEDNAKO!
Opa cita se pojavio masala izaso je iz dzamije,a bolje i da nisi svakako pricas gluposti.E MOJ TIHICU!
Jedan po jedan vozovi polako prolaze.
Posto sarajevo-x stiti svog Ganicija i ne dozvoljava komentare na clanke o ovom Z L O C I N C U dajem komentar na ovaj nacin na taj clanak: Emina Ganić \"Ovo je težak diplomatski trenutak za Srbiju\" PItanje za Eminu: -Kakav je osjecaj biti kcerka R A T N O G Z L O C I N C A, I JE LI VRIJEDILO DA U M R E VISE OD STO HILJADA GRADJANA BiH DA BI SE TVOJ BABO OBOGATIO?? Da ne bi bilo zabune isto pitanje i za Sonju Karadzic-Prdaric..
Radovan mi krade mokracu!!!!
Moj Ado svi su oni cekali rasplet i zivo im se yebalo sta Batko radi samo da njih ne dira. To je najveca tuga kada shvatis ko je sve zivio u Sarajevu. Hvala Bogu otisla je vecina i neka se sada yebu po Bratuncu, Trebinju i ostalim rupetinama.
Pored toliko dobrih Srba iz Sarajeva, cetiri godine niko se nije uzvisio i sprijecio zlo da se desi, da pobije toliki narod. SLOBODNO JE HODAO I TEROR PROSIPAO Ja bih se zapitao!
10brdska@ mozda jesu ali to nisu nasi lideri, a vidi vaseg :)))) http://www.youtube.com/watch?v=8PG0M6bx0oo
Moj muki, ucili su mnogi srbi i klanjali se samo da prezive... ali nije im pomoglo
on ne bi pljuno na sve i ponizio se niti bi vase molitve ucio http://www.youtube.com/watch?v=1qY_HKGlmIA
kakav je god nikad ne bi svoje dostojanstvo zamijenio za svoju slobodu
OVOG VLAHOVICA TREBA DOVESTI LJUDIMA KOJIMA JE UBIO POLA FAMELIJE NJEGA NE TREBA STRIJELJAT NEGO GA MUCITI 24 SATA BEZ PRESTANKA I TAKO SVE DOK NA SMRT NE BUDE MUCEN OLOS JEDAN
Pitam se, da li smijem otici u Srbiju, nece valjda i mene da hapse!?
Jes Tihicu pa da te nagovori tvoj jaran pa da mu tvoja stranka namjesti bijeg. Ma bolan suti i shvati jednom da ti bosnjaci nevjeruhu.,pogotovo kad na ulazu u Trebinje i Bilecu pise\" TIHICU SRBI TE VOLE\"
Zlocinacka gnjida je tada imao 22 godine i NIJE bio ozenjen. Radio kao konobar u restoranu. To sa ubistvom zene i djece je foluska. On je 1992 bio balavac....poremeceni balavac.