Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast! Hvala svakome ko pomaze nasoj domovini.
Peter Sorensen dokazani antibosnjak i antibosanac, mrsss iz BiH smradu jedan
Nama trebaju VODOGASCI
sta pricas ti...
Nema ko nam ne pomaze od Hrvatske, Slovenije, Engleske, Njemačke, Amerike, građani Bosne i Hercegovine se udružuju, skupljaju pomoć a jeste li vi igdje "vidjeli" ili čuli da piše da je nešto Izetbegovic uradio (osim što je obletio helikopterom poplavljena naselja) ili ne daj Bože Željko Komšić. Dno dna !
Cini mi se da je HR najbogatija clanica u EU i najopremljenija sudeci prema pomoci koju su poslali BiH zatim Slovenija,ostali jadnicci ukljucujuci EUFOR nemaju za kospa.
nevezano za "bratski" narod ali i turska je nekakva prijeteljska zemlja,a na drugom ili trecem mijestu po vojnoj snazi u nato-u. cini mi se da je bilo normalno ocekivati da se ne jedan nego desetak helikoptera,camaca itd vec nalazi u zemlji? neobicno.
Samo da znate, pomoc nije stigla 5 dana jer je BiH nije zvanicno trazila....a btw. Slovenija i Hrvatska jesu EU!
Da zato su EUFORCI iz Sarajeva gledali da se vrijeme boboljsa da bi se ukljucili.Nasim PRVENSTVENO komsijama hvala na pomoci.
Građani Bosne i Hercegovine su naši prijatelji, naši susjedi i budući članovi Unije", izjavio je ambasador Sorensen.
Da zato su se ukljucili pomoci nakon 4 dana,kad su vidjeli da ce mo se izvuci kao i uvjek,onda radi reda hajd da i mi nesto mrljamo.Imati svu potrebnu opremu a traziti izgovore par dana da se pomogne ,eh to prijateljstvo.Zabole me za "prijatelja" kad me gleda dok plivam u vodi do vrata i kad se izvucem na sigurno onda bi kao pomogao,ma odjeb!
pidjameta ako cemo pravo kriva je vlast, razumijem da je ipak elemntarna nepogoda, ali apsolutno nikakve preventive, nikakve mehanizacije, helikoptera, nema koordinacije, nemaju ni za goriva za helikoptere..apsolutni haos.pa ako se moramo oslanjati uvijek na vlastiti nagon za samoodrzanjem,pored silnih institucija koje placamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Peter Sorensen dokazani antibosnjak i antibosanac, mrsss iz BiH smradu jedan
Nama treba nova vlada, evo MOLIM VAS EU, kolonizirajte nas kao u doba Austro-Ugarske i biće dobro i vama i nama.
God save the Queen.
Bas ste hitri... E moj Danac, malo mi imamo koristi od vas.
Tesko onima koji cekaju da im ovakvi pomognu!
Ni pet hiljada minusa nece promjeniti cinjenicu da su ovi virili iz jazbine 5 dana "kao vrijeme nepogodno da pomognu helikopterima " dok su nasi ljudi izvlacili ugrozene sa oo malo sirotinje iz poplava.
JOJ GLUPOSTI MAJKO....KOLKO NASE RAJE BEZ POSLA,PA ZAPOSLITE LJUDE KAO VATROGASCE NEK OSTANU RADITI I NE TREBA NIKO...
od te nezaposlene nase raje pola ne zna plivati ,a druga polovina ne moze potrcati ni sto metara. da ne spominjem ostale uslove jer to je posao za profesionalce ,a ne hobi .
Nek posalju I dva vodoinstalera
Sorensene ,nisu brate pozari u pitanju nego poplave :D
Pumpe za ispumpavanje vode spadaju u standardnu vatrogasnu opremu, pa vjerovatno zato dolaze vatrogasci ;)
Ma salim se malo,ne zamjeri,nadam se da ce pomoci !