Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnje shvatite Bosna nije vasa prcija pa da radite sta hocete morate da se dogovarate!! da pravite kompromise, cak i kad vam se nesto ne svidja inace ode mast u propast :)
a nisu krivi bosnjaci koji su izabrali Hrvatima Komsica Seydu???
Sve je lijepo receno ali evropska zajednica ako hoce da pomogne Bosni i Hercegovini onda treba tacno da kaze u svakoj situaciji sta je stvarni uzrok svakog problema. Kada postavljaju demokratske postulate u nacinu odlucivanja u drustvu i drzavi, i trebaju da insistiraju na tome, zasto onda otvoreno ne kazu da je nacionalisticka demokracija koju zagovaraju Covic i Dodik uzrok svih problema. Zaso onda insistiraju na provodjenju rezultata izbora koji su provedeni po svim pravilima demokracije u Evropi i svijetu.
EUSR-a ga...... ja sam siguran da drustvo kineziologa stoji iza ovog neuspjeha...... svaka ti cast
i sta sada? to smo znali i bez tvoje analize gosp. sorensen BiH-narodu ne trebaju prazne analize postupaka nase politicke \"elite\" tj nasih kriminalaca.... nama treba rijesenje a sve dok eu i usa ne pritisnu rs i hdz politicki haos u BiH se nece rijesiti a narod ce dalje da pati i strahuje... SRAMOTA
bravo sorensen ja mislio da je udruzenje ribara krivo e sad je ok
pa recite koji majmuni koce formiranje tj. oni koji hoce i ono sta im ne pripada !!! zna se da je HDZ kriv i da se oni jedino bore radi svoji interesa jer ako ne bi dobili ono sta hoce mogli bi biti krivicno gonjeni pa se sada bore da ne zavrse u zatvoru a za NAROD ih boli kur....
Koji politicari ???? Ovo u ovoj nazovi drzavi nisu politicari vec sve kriminalac do kriminalca