BiH
0

Sony proslavio 60. rođendan, završena Sony nagradna igra

Klix.ba
Povodom obilježavanja 60. godina postojanja Sony kompanije u svijetu, sinoć je u sarajevskom Hotelu Radon Plaza upriličena rođendanska zabava za poslovne partnere Sony-ja iz cijele BiH, novinare, prijatelje i ostale goste.

Odabrani izvođači predvođeni glumicom i profesoricom g-đom Jasnom Diklić, tokom večeri su na interesantan način, kroz razne skečeve i simulacije, pokazali prednosti i mogućnosti nekih Sony proizvoda i tehnoloških inovacija koje je lako koristiti, a i voljeti. Svi prisutni su mogli premijerno vidjeti i trenutno najveći hit, Play Station 3, čije se pojavljivanje na tržištu BiH može očekivati početkom aprila naredne godine. Organizirana je i modna revija gdje su manekeni i manekenke predstavili Sony proizvode i time istakli važnost dizajna i njihove estetske elemente čemu Sony posvećuje posebnu pažnju. Za kraj je upriličen i prigodan vatromet.

„Ova rođendanska zabava je samo jedna od brojnih aktivnosti koje smo ove godine, u okviru obilježavanja 60 godina postojanja kompanije Sony u svijetu, pripremili za svoje poslovne partnere, prijatelje i kupce. Jedna od tih aktivnosti je i nedavno završena SMS nagradna igra, u kojoj je šezdeset sretnih dobitnika kao nagradu dobilo petodnevno zimovanje za dvije osobe na Vlašiću, u Sony Villi Ugar. Drago mi je što svoje uspjehe na neki način možemo podijeliti sa svojim kupcima i partnerima“, izjavio je Enis Šoškić, Business Development Officer za BiH.

Nagradna igra „Osvoji 60 Sony zimovanja! 60 godina tradicije nagrađuje vjernost...“ trajala je od 15. oktobra do 15. decembra, a imena sretnih dobitnika su objavljena na: www.sony60godina.ba.

Uz domaćina večeri, gostima se obratio i gospodin Futao Motai iz Ambasade Japana u BiH koji je ovom prilikom čestitao kompaniji Sony na velikom uspjehu koji su stekli tokom šezdeset godina rada.

Odličan muzički bend je raznovrsnom muzikom zabavljao goste do kasno u noć.