Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se pitaš gdje ti pare od poreza odu, odgovor ti je pred očima. Ova c*ganštura ceca zastenje u mikrofon par taktova i uzme 20 hiljada eura naših para.
slao mile helikopter po ovu zasigurnu ciganiju iz zitoradje
A vidi Ace biznismena,to na telefonu non stop,pravi muzicar.Ne znaju dvije recenice sastaviti i oni su postali uzori novoj tik tok,instagram generaciji.
Willkommen na Zvezde Granda
E ova srbska majka(mafijas) i ovaj narkoman su jedan od razloga zasto je nasilja sve vise u Srbiji,a kod nas isto Jala,Buba i razne tzv.zvijezde koje kopiraju ovakav trend sunda.
Jao pogledaj ova dva umjetnika. Dok god bude omladina njihova,a i nasa,te cijeli region, slusala ovo smece nema napretka. Pa ovo stvarno treba nekim normalnim zakonom zabraniti.Zakoni su tu da regulisu,ne svidjaju se ljudima uvijek zakoni,ali tako se uredjuje drzava,drustvo. Ovo je uzas i kulturni poraz drustva.
Moguce da Lukas nije uzeo pare,ali ga je neko bijelim morao isplatiti
ceca, malo-malo pa gostuje u republiKi srpskoj
Šta očekivati od Cece! Da će dati pare za obnovu porušenih kuća? Aca je ionako nadrogiran pa me zna šta radi!
Srbi.
Što vam vjerujem. Pa oni ni sebi uživo džaba ne pjevaju. Ovo dvoje ide samo gdje je veća lova.
Pa ih opet slusajte cetnika acu Lukasa i cetnikusu i malu qrvicu Cecu...
I ona je mentor na ZG tamo nekom bošnjačku,,heej moj bošnjo,9a dokle više
boli nas k... nek se njegovi glasaci o tome brinu
Njima je fino u srbovanju/ciganiji i u turcizmu
Kad me je drug zvao , kaze: e hocemo li ic na koncert u Zenicu, Aca Lukas.. Kontam se sta ti je, jesi normalan..e svasta
Creme de la creme. Lol