Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ati .....vi ste saka genocidnih go-vana.....cuj bedem celicni ....mislis bedem genocidni !!!! SIKTER COBANE......ps i puno jaci su sem bedemi urusili.np. berlinski zid.......i jos nesto opet ne mozes bez turskog....bedem....sluga jednom sluga zauvijek !!!!!
Onda bi trebalo sve ingerencije prebaciti na Državu Bosnu i Hercegovinu pa neka budu na papiru.
bas ti si se naso da nam kazes sta je drzava m.a.m.u. t.i. j.e.b.e.m
A jadna ti drzava na papiru. Cuj njega, licna karta. Pa drzava se nosi u srcu , papku jedan, a ne pisanjem na papiru. Pisalo i na tramvaju npr. sarajevska banka pa ne dijele pare. Teren je teren. Papir bacis i nje vise nema. A RS je bedem od celika
papak pogledaj nekad u licnu kartu ako neznas sta si.....cuj inostranstvo
Bosnjacima ne treba da formiraju vlast.Oni jedu zlatnim kasikama i jasu na bijelim konjima [ustvari voze se svi u bijelim mercedesima ].Drugi radi za njih.
Moram reći da mi je ovo najjača slika u zadnje vrijeme na Sa-x. Čovjek će zaraditi ogromne novce!
Daj ba Mile stipu to zaprijeti malo referendumom Izbor je vaš folovi golovi.
Navikli servi-sluge-srpi-vlasi da sluze otomanima pa nikako da se odcjepe sluga serv hoce da sluzi, pa haj kad ste zapeli za drugo i niste
Zapelo vlahudiji
sada su se fol promijenili pa su multi...ahaha. ma nam nemojte rechi. a sta bi sa alijinim konceptom drzave, ne svidza vam se vise, a? kako mozete izdati predsjednika,sram vas bilo. njegovu ideju drzave...mislim stvarno, samo se pitam jel ovi politicari ikad ovim ambasadorima postave pitanje kako su se usudili da nekog trpaju u alijin kos sa njegovom idejom drzave, nek sebi to naprave, malo. ja bih prvo to pitanje postavila usa ambasadoru. tu njegovu islamsku deklaraciju treba dijeliti po svijetu i pricati svima u sta su htjewli bombama utjerati neke, koje sad optuzuju za ovo i ono! Sramota za cijelu demokratsku zajednicu!!!
Zato sto evropa vjeruje svakakvim budalama, zato nam svima i jeste tako. prvo je bio hoooodza, sa nekakvom idejom muslimanije, oj, majko mila, pa te bombama utjeruju u tu i takvu njegovu drzavu, lebac im se ogadio glooopi, nista ne znaju, ili nece da znaju!!! Strasno da ne moze biti strqasnije.
ima vlast i u fildzanistanu, premijer. jel primijo To rabi nedavno i stalno je diplomatski aktivan. radi na unapredzenju odnosa i veza sa brachom, sa onim dijelom brache sto ih neche ni njihovi, u svakom slucaju. jao. divimo se kolicini politicke i svake druge pameti premijera susjednog nam fildzanistana. samo nastavite tako u smislu lijecenja i edukacije stanovnistva, i daleko cete dogurati. sa takvim premijerom, nemojte se plasiti za buducnost. to je i nama tito govorio, za omladinu. a buduchnost nam ode na dobos, dok se omladina uvjerila da je krepo dovoljno da ne vaskrsne, ono, leden je, juuuriiiis!!!
Kako je Alija za...o Muslimane. Nije se on smio baviti politikom, stvarno je bio preglup. Raspisati referendum na koji znas da nece izaci jedan veliki narod. A mozda on jadan nije ni znao koliko u Bosni ima Srba. A nisu im ni ovi danasnji pametniji. Tu zavrzlamu im ni Dodik ne bi znao raspetljati
onomad kad su zajedno sa turcima...dok je sva evropa otisla u posljednju fazu kapitalizma, oni jos u feudalnom dobu. doduse, tad su se jos samo mogli vratiti na prvobitnu zajednicu, al sad napreduju unatraske nezaustavljivo, tako da ne gine opet prvobitna zajednica. nema im ko pomoci u skupljanju haraca, ne daju se ovi nekako sad.