Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to je super, autogol kao i Čovićev, lakše i brže će otići iz BiH. Hrvatska gubitak vlastitih građanja nadomjesi iz BiH lonca, Srbija isto, bosanci samo strpljenja, ko god ne voli ovu lijepu zemlju, otiće sam, prije ili kasnije.
@da sam ja netko kud ces sa srbijanskim pasosem?
@MaksDizdar ma u 3 PM neka idu, samo što dalje odavde !!
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Od rata SDA samo kmeči, pljačka Bošnjake i uvozi sad nerobu iz Pakistana. Umjesto da šta korisno, konkretno urade za vlastiti narod.
@Pikolo1 Često primjecujem da na 100% patriotski komentar na koji bi svaki ljubitelj BiH stavio plus, ima vise minusa. Zadatak je nama svima sto vise ogaditi sve sto je bosansko. To rade vrlo podmuklo. Cilj je za sve okriviti Bosnjake i stvoriti anti bosanski ambijent. Ne nasjedajte na to.. Obratite sta rade susjedi i komsije. Ne zele nam dobro, to je sigurno. To su lesinari i hijene koje cekaju da plijen oslabi i da udare.. I radice to bilo da je Bakir, Mujo ili peti il deseti..
Haha kako im uvijek pred izbore nalete neke ideje.. Ofirna vise postala prica o separaciji pa hajd sad malo da promijeni :)
Jedino bošnjački političari i ne pominju, a i ne rade, na pitanju davanja državljanstva Bošnjacima van BiH. Primjera radi, Bošnjaka ima u Turskoj i Albaniji više nego ovih BH Srba i Hrvata. Pri tome treba imati u vidu da su ti Bošnjaci zaista porijeklom iz BiH, za razliku od bosanskih Hrvata koji nisu došli iz Hrvatske. Što se Srba tiče, njih Turci jesu doveli u BiH, ali to je bilo barem nekoliko vijekova prije nego su Bošnjaci iz BiH otišli za Tursku i Albaniju.
Dajte im sve,traktore ,zaprzna kola i drugo,Plus drzavljanstvo ,nek idu u pravcu smrdije
Ukinuti dvojna drzavljanstva za susjedne drzave, jer nam one znatno ugrozavaju izborne procese
Idire svi u srbiju pa imajte pasos po automatizmu
Naravno da SNS podržava, to je u prilog Vučiću da bude doživotni predsjednik Srbije jer bi srbi iz rs-a imali pravo glasa u Srbiji
Ja podrzavam isto takvu ideju da Srbi zive u jednoj drzavi,Srbiji..
Hoce li svi RODJENI na teritoriji danasnje RS dobiti drzavljanstvo Srbije? Ne samo oni koji danas imaju prebivaliste
🇧🇦⚰️
jel to onda znaci da svako (i ko je rodjen u RSu, prije rata,jer imamo i drzavljanstvo RSa i Federacije) mozemo dobiti srpski pasos?! :D
Nemam ništa protiv, ako mogu Hrvati, što ne bi mogli i Srbi. Samo je pitanje koliko je Srbiji u interesu dobiti novi balast na leđa, jer nije državljanstvo samo papir, to su i mnoga prava, počev od zdravstvene zaštite, pa recimo do potpunog izjednačavanja prava na zaposlenje. Ali u svakom slučaju, što da ne.
Hajte jos uzjasite traktore i nek vam je sretno. Pit Begis. Svakako ce vam traktori trebati kad tad.
Eto vam izlaza trozuba sirotinji...Pali traktore i u BG
Cao.
problem je sto im je pasos isto ko nas, nema viza za buducnost