Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto klix ne pise o ovome Našoj Nermini Gazibara su ljekari nakon detaljnih pretraga u Turskoj saopštili da ona nema tumor, kako je ranije dijagnosticirano u našoj zemlji i da joj nije potrebna operacija, ali da njeno stanje zahtijeva redovne kontrole i praćenje.
snijeg pada ja bez saonica
Sad će Forto organizovati i predvoditi gologuz paradu kroz mećavu na belašnici i igmanu
❄️☃️❄️⛄⛄❄️
"Pogledaj srećo pahulje bijele, isto ko' nekad sjećanja bude, na našu prošlost, na uspomene, na sve zaljubljene ljude" Hakala - Pahulje (2010)
Bjelasnica je prelijepa. Pravi zimski gradić. A dusmani se uvijek zale, kako se puno gradi. Pa otidjite vidite, sve zimske kucice
Nije Bijelašnica već Belašnica.
Ispravno je snježne a ne sniježne.
Jok biće kišne pahulje