Kasnije prestanak padavina
3
Snijeg ponovo pada, temperature se bliže nuli
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raja ustala sam jutros u 5h da vam se ovako lijepo sredim. Hvala na komplimentima.
A kada ocistimo snijeg onda ZLATNU KASIKU i kusati vrele supe da se ne prehladimo.
za djevojke na 2 i 7 slici,,,samo ikre bismi rabike i nema zime...
Najjaca mi je ova cura sa druge slike. Teka u ruku a tasnica svega 10 cm, na rame:D Divota hahaha.:)))
Sto puta sebi kazem, ne nerviraj se zbog polupismenih degenerika, ali dzaba. Pa u ovoj drzavi ne mozes pogledati ni jbn prognozu vremena a da se ne nadje bar deset velikih srba ili bosnjaka da seru i kurce se preko neta, a kunem se, sve jedan od ovih sto seru, da se nadju jedan na jedan, presutali bi ko misevi a testisi bi im se pokupili na velicinu paukovih. Daj brate mili , pa dokle cete vise ratovati u kuci vam se ratovalo?! Ima brate slika , pa ako ste toliko dokoni, komentarisite to. Evo ovu Crnku recimo. Ali opet dzaba, od primitivaca bi cura samo dobila vulgarnosti i bljuvotine. I to uglavnom od ovih sto jos uvijek ratuju. A ti Crnko, sto kazes da si se od jutros u 5 spremala, ne lazi da si to ti. Znam da bi voljela biti... E sad mi je malo lakse, pozdravljam normalnu raju, a bosnje i srbi , nek idu brate na trebevic, pa nek se grudvaju dok jos ima snijega, jer municije na njihovu zalost vise nema u BiH !!!
ŠTO MAČKE TABANAJU JA JA JA
nedime imas ti jos da ucis, a i vala moras od fedje naucit kako da nadjes pozu da uslikas trebu
Nedime kosti cu ti polomit, sto si mi curu sliko!!! P.S. srbi su genetski degenerisane skupine humanoida
ovaj snijeg je dokaz sta je u stanju uciniti klero-nacionalisticko- fasisticka organizacija drustva, i to u sva 3 dominatna etnosa u bih ubit svaku nadu u bilo kakvo sutra sve je propalo i sve se raspalo i nema sanse da se bilo sta popravi il sastavi
Vazda su se ćafirske i ćifutske kuće u Šeheru falile da imaju pozlatu na zidovima i pozlaćene kašike. To je stari dobri vlaški običaj. Mi Muslimani smo imali bakrače, ibrike, i drvene kašike. Al treba ostaviti vlahadiju da se zabavlja.
Ovaj ce padati dok dobre stete ne napravi, a onda ce prestati !
super re.tardiran.i bo.s.njanci i dalje uporno klanjaju.ci i cvileci po vas cijeli dan cekaju da HIM b.og. skloni snijeg pa ce onda klan.jat i cvilit da HIN zastiti od poplava pa ce opet nesto poslije ras.klanja.vat se i izcviljavat zbog nebrojeno klizista u to ce ljeto pa ce im gorit suma za sumom al ce im HINA nestati vode, i tako u krug, u krug, u krug de.bilan narod, pogan.a ideolo.gija ih nacinila nepism.enim, lijenim, pokvarenim, neorganizovanim, nesposobnim i na sve to besmisleno kur.cevitim a svi redom ih i ispisava.ju i iske.njava.ju :)
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
znao sam da su smrdi mentalno zaostali, ali da su i kolektivni psiholoski slucaj, to mi je bilo nepoznato.....sve dok nisam vidio ovoga ovdje koji se predstavlja kao bosnjo i prica i replicira sam sebi.
Kakva slucajnost zlatne kasike i lopate od 24-karata na 24% teritorije BIH.
Zlato najkvalitetnije, upravo dogovaram sa Turcima izgled lopate. Naravno, pripremite i kasike za supu.
kakvo će zlato biti na tim kašikama i lopatama? ja ne priznajem ništa ispod 24 karata...