Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hiljadu ljudi sto je bilo u redu, treba da podnese kolektivnu tuzbu protiv drzave
Zasto ? Pa oni su se borili da dobiju drzavu,pa sad nek se dave po cesti u istoj,zbog zime i uslova,nema vise Titine vojkse da cisti i cupa iz smetova,kerovi nisu nista bolje ni zasluzili
@malkolmx Ajde mrs sosonu jedan,sta ti znas sta je zivot,ti ne znas dalje od Mustafe Cerica ,ti si zlo ove drzave
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
jedan jedini i glavni problem u BiH je sto odgovorni ne odgovaraju. od najmanjeg do najveceg. to nije demokratija. to je anarhija
Porodica preminulog treba tužiti državu.
Ostavke ? Ministar prometa FBiH i direktor Direkcije za ceste FBiH, inače Čovićevi kadrovi, oduzimanje tendera Babiću tj. Putevima Mostar, povrat sredstava uplaćenih po tenderu, novi tender, do tad privremeno dodijeliti nekom drugom.
Tuzit nadlezne!
Jeste. Nije bilo vozanja od Sarajevo do Mostara u ratu.
Hajmo onda ratovati... Ako 'vako nije bilo ni u ratu.
Naravno da nije bilo tako u ratu kad vam je puteve čistio Unprofor, a kasnije Sfor.
Da je neki ministar bio u koloni vidjeli bi kako bi ga izvukli pod pratnjom, još bi prijetili onima koji neće da se sklone.
nema vode,nema struje,plina kad ima najskuplji je na svijetu,nema gradskog prevoza,ne ciste se ulice,....ali zato ima dzamija...sucur alahu...
lopate u ruke bez kukanja molim
Je li - em odose GRDNE PARE na Babic nacelnikovu firmu kako bi grtalicama i lopatama NA VRIJEME sklanjala snijeg, em jos isti oni cije pare kradu ovi gore pomenuti trebaju njihov posao raditi?!?!?!?!
sta blokirali vam put da vas pobiju hahaha
Podnesite ostavke ! Halo ljudi, pa u 21. smo stoljecu, pricate o EU putu, mi smo gori od Zimbabvea !!! Kako vas vise nije stid ???
I ko će biti smijenjen?
Glasali ste pa izvolite....
važno je da idu akcize
Skaka je uradio svoj dio posla.. Ovo su krivi svi stanovnici Sarajeva jer nisu kupili grtalice kao što je skaka za svoju vikendicu .