Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sherem se snazno u sve vase snazne poruke. 35 godina saljete snazne poruke a mi u istim gofnima. Lazete I sebe I nas.
Ma ovo je drzava na silu napravljena, nikad se nece dogovoriti. Hvala SDA-u za Dayton.
Mi nikad necemo uci u Eu jel tamo ne pripadamo. Jednostvno receno da ispunimo i sve uslove i da je sve perfektno mi nebi usli. Jedini razlog sto u takvoj Bosni zive i muslimani kao vecinsko stanovnistvo. Tu je osdgovor zasti i Moldavija i Ukraina su podobni. Kako rece Ursula Evropa bastini Krscansko - Jevrejske vrijednosti
Ovdje se u poslije podnevnim satima ceka Velika Izdaja Trojanera.
Snažne riječi i snažne poruke...sve ostalo mlitavo i ispuhano...k'o i vaša djela. Djela se računaju, je*eš šuplje riječi.
to je Šmit i Čović rekao je nametnut pa ništa .a nametnuo je onda kad nikako nije smio.poništio izbore.i narod miran .ma begaj. .
Ja kao obični, radno aktivni i produktivni pojedinac nemam nikakvu želju, potrebu ni interes da moja domovina radi išta više za i zbog EU, te velike korporacije koja će ionako raditi ovdje šta hoće i kad hoće. Trla baba lan.
Trećerazredna garnitura EU političara opet dijeli lekcije, pametuje i šupljira. Ima li iko od domaćih političara mooda da ove nakaze zatjera u 3 LPM
Kada su svi imali koristi od EU niste nas htjeli, sada kada je EU teret svim narodima Evrope, ne trebate nam.
Nekada vješali po banderama, a danas lagano nude neko kao članstvo u nečemu što se samo od sebe raspada.
Kipar je ušao u EU iako geografski nema ni jednog pedlja mora, vode ili zraka u Evropi, pored toga nikakve uslove nije ispunjavao, bjesnio je rat, a i dan-danas je podijeljen sa ogromnom turskom vojskom na sjeveru, te grčkim nacionalistima na jugu, a u svijetu je najpoznatiji kao jedna od vodećih korupcijskih oaza za pranje para. Nemojte da nam dalje prosipaju ovu priču, BiH neće u EU a jedino možemo dobiti kiparski scenarij sa EU serronjama koji čuvaju Dodikovu entitetsku liniju.
Pa sklonite se vise, otvorite vrata i pustite na vec jednom da udjemo. Kako stvari stoje izgleda da cemo cekati duze od turske.
Šta če sada vepar iz laktaša...
Poštovani gospodine , ;..zar Vi ne znate ko stoji na putu državi BiH i njenim stanovnicima da energično krenu put Eu..? To su onii koje Zapad stavlja na tkzv.Crne liste , a nastavlja se rukovati i razgovarati s njima , najnormalnije, kao da se ništa nije dogodilo. I ko je onda ovdje lud , a ko prosipa stalne ublehe..,🥴🤥😡
Da i Gazza je pod zaštitom UN-a pa vidimo kako prolaze. Pustite vi šuplje priče, skontali smo mi koliko je sati davno.
Sda je unistila ovu zemlju. Bravo Dino
Od Ferdinanda nam istu priču pričate!!!