Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosnjakinje ne smiju, rekao hodza. pitaj pipu!
jak je kiseljak, a tema je smotra mazuretkinja...najnormalnija sladunjava temica a vi nacionalisticko sranje od toga napravite s vasim tupuim komentarima dijagnoza: optereceni; terapija: rasterecivanje (hobi, bacanje kamena s ramena, spolno opcenje kako ko s kim hoce + ako nema onda pomaze i masta, rijetki za citanja, istazivackog rada itd.. ima milion stvari koje se mogu raditi..
zanimljivo samo djevojke iz \"srpskih i hrvatskih gradova\", slučajnost ?
Evo ga ... ponovo nacionalizam :) Jadni ste svi zajedno .... Moj komentar ... extra stvar :) i ova na slici je pravooo dobra :)
Pozdrav svim ljudima iz Kiseljaka od jednog njihovog iz Širokog Brijega...najjači ste
zasto mislim da ce u kiseljaku tog\' dana svaka osoba bit veci hrvat od hrvata u hrvatskoj?
fukaju se ko stuke jarane, moke mi prico da se praskaju pravo i da je kiseljaku svaku drugu noc je.ba.vo
opa, bice picica