Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB kriminalna stranka preuzima MUP TK I Ministarstvo Sigurnosti. Ne mogu da vjerujem.... svaka cast SDP-u, propao ako bog da.
SDP je napravio pravu pometnju i smutnju. Nisam mogao vjerovati šta će se izroditi od ove stranke (pravnog sljedbenika Saveza komunista) ali obzirom ko je vodi ništa me ne iznenađuje. . Ne da su napravili samo smutnju i nemir u narodu nego i u medijima koji su ranije bili pod uticajem ove ili one stranke. Kako će sada Oslobođenje pisati protiv Radončića kada je postao glavni haver sa Lagunđijom. Kako će sada Avaz pisati protiv Lagumđije ili Hadžića ??? Mislim da su i novinari totalno izgubljeni.Šta je sa ,,Danima\'\' ,,Slobodnom Bosnom\'\'? A tek federalna tv. ? Neće više imati dovoljno tema za svoje antikriminalne emisije. Pošteno govoreći, 60 min. , Odgovorite ludima itd.... Mislim da će opstati jedino ova zadnja emisija , ali bez odgovora. Prevareni jednom, prevareni uvjek.
Bravo! Tiranija SDA je gotova!
Jesul ovi metuzalemi sa slike nova nada Bosne.
e neka lijepih vijesti, dosta su nesposobnjakovici bili na vlasti!!!
unistili ste industriju i sve sto je vrijedilo i radilo u TK i jos se neko pita zasto su otjerani 20-ak godina qurcem nisu mrdnuli i gore ne moze bit od ovog,samo promjene jer SDA je imao svoju sansu i pokazao je da nije sposoban da vodi ovaj kanton i zato zasluzeno odlaze nadam se sto duze u opoziciju nova Vlado TK evo vam sad prilika i pokrenite ovaj kanton i ne dozvolite da nam omladina truhne na birou
...iz zgrade SDP se ori: \"Druže Tito, druže Tito kupit ću ti fićuuu a mercedes a mercedes Fahri Radončićuuuu\"
ZLAJA BIG BOSS
negdeu gustim sumama tadzikistana ovaj vikend su se sastali vrhunski obevastajci, cakstavise krema: slobin mali fahro a iz vrle gore crne dodje i milo, razgovaralo se o bezbednosnoj situaciji i kulturalnim vezama sto je biljezio igor luksic a usput poveo i svog savetnika od poverenja revolucionarnog mu pisca; o dzumi ukaza se i tihi ali uceni zukorla, a kao sef diplomatija banu i davutoglu, negde oko ponoci cuse se zvuci sa satelita da je napadnut iran, muftija se seretski nasmeja i prouci im, ispricase kratku pricu i o tadiji u srbiji koji ostade da muke svoje bije, a premijer tadzikistana o ponoci dovede im one nedeflorirane po zukorlinoj preporuci: zakljucise da na kraju da se nemaju gde vratit al moraju jer tamo odakle dolaze peru svoje pare i tu su sa namerama dosli u velike gradove tu ih svet najvise treba da razvaljuju pamet prijateljima i neprijateljima da ljube svoju otadzbinu i domovinu da uplacuju kredite neduznima da spasavaju sto se spasti ne da razumnima da misle i o sebi
DA TI MUFTA STA NIJE U RODU ILI TI ĆAZIM
Čao SDA!
Tako tako, tjeraj sve napolje, nek trunu u opoziciji i ostanu tamo zauvijek...
E moja SDA, sta cu ja sada, kako cu zivjeti bez plate od 3.500?
što si tužan SDA-ovče mali Mjesto u vlasti meni fali Nema više budžetske plate i dnevnice Sad se bojim zatvora Zenice
Pa taman smo bili podigli kredite, a oni nas smijenise, pa sta cemo sada, nemamo 4.000 platu
Clanovima i svim budzetskim korisnicima javljamo tuznu vijest da je nasa SDA nakon duge i teske bolesti (lopovluk, kriminal, korupcija) preselila na ahhiret u 22. godini zivota.
Bravo SDP, tako vas volim breee!