Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA do dna !!!
Mirsad, Nedim, Mensud i Nezir. Bas multietnicno.
gadni su fakat, prodas nesto na piku, odneses paketic a hamsa za salterom veli moras kupit kovertu. sefovi ih tjeraju da prodaju koverte. bijeda i fukara.
Sve sami HRVATI, SRBI I OSTALI, aferim
Ne ide Mirsada Mujića vec Mujic Mirsada, al hajd
Ova šojićeva vlada jedino što radi, postavlja nove direktore i Upravne odbore
Jel to sad znaci da se ne mora davati 10 000km da se zaposli u posti????!
slijedi nam jos jedna privatizacija itd. sve rasprodati i unistiti sto bi cijelom drustvo bilo korisno. bitno je da pojedinci budu bogati a ostali ce im biti robovi. narod samo ovako treba da nastavi. da suti, suti i suti. nacionalistickokapitalisticki i fasisticki orijentisani sistem potpomognut medijima ce i dalje da taj isti narod truje, truje i truje i ko je kriv? pa mi sami. nasi akademici i naucnici se prodaju za jeftin novac, tako da podrzavaju vladajuci sistem. za narod se niko nebrine i nije uistinu nikome ni u interesu da nam buducnost bude svijetla. moja poruka i parola: bogatstvo za sviju nas. svi na ulice jer narod je drzava.
Fujjjjjjj!
Хитна телефонска... Нису имали времена да на вријеме то ураде, ипак мандат прекратко траје, само неколико година, то је мало за редовну процедуру...
Redom mijenjati sve samo mlade ljude postaviti na sve pozicije dosta je ovih od rata u svojim udobnim stolicama
Hahaha, smjenjuju upravu jedne od rijetkih uspješnih državnih firmi, valja Šćepi tornjaku napraviti radnih mjesta za stranačke uhljebe
o uspjehu nisam siguran ali znam da su službenice na šalterima grozne,usluga je dno dna,prema klijentima se odnose kao prema prosijacima,vraćanje sa šaltera je učestala situacija,usluga u BH poštama je loša.Poslovanje BH pošte bi se moglo podići na znatno viši nivo,ali kao što kažete stranački uhljebi dolaze na čelne pozicije a o poslu ih malo zaboli briga.
У коју ти пошту идеш? Ја морам рећи искрено, од свих државних фирми, од електра, телекома, локалних институција, укратко свих шалтеруша, у поштама су ипак најнормалније.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)