Za smjenu glasao 21 poslanik
355
Smijenjen Denis Bećirović
Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zrtvovao se za lagumdziju... dusa draga :)
sve se smejnjuje a glavne ribe ostaju denis je dobar a smjenjen a za ahmetovica mi nije zao to je trebalo i ranije a za ostalu dvojcu ministara nemam sta reci kad ce doci do smjene u strankama da zlaja ode tihic da ode kao i glavati dodik eh to treba smejniti i bice nam svima bolje a ovo su samo pijuni njihovi
nova vijest. neko vas je dobro uhakiro veceras.
Bravo sda, ovim samo potvrdjujete koliko ste za drzavu,svaka vam cast.
POPI LI ZLAJA ONU VODU?
Ovo je crna hronika da jedni druge smjenjujete SRAM nek vas je kao predstavljate bosnjake to tvrde monge stranke kao sto sda I sdp laZne Samo rade za svoj inters para .
Lagumdija ostaje a Becirovica smjenuli,imali te SIPE da ispita malo cijenu za koju je lagumdija ostao na stolici,valjda ce sada nekim Bosnjacima koji glasaju za Lagumdiju i Radonjcica iz huzice doci u glavu,ako ne sada onda nikada.... SDA vise sa tihomirom nije za upotrebu...........
j.e..ba.l.i ste vi nas pa cemo mi sad j.e.b.a..t.i vas, pa ko koga???
“Laktaš man” je jedna od prvih kompjuterskih igrica koja je nastala u doba titinog režima,a pomoću koje su se omladinci trenirali kako se dohvatiti fotelje i vječno je zadržati. Igra je obuhvatala trening svih mogucih situacija preživljavanja i opstanka u fotelji. Snalaženje u ekstremnim situacijama, poput one, kada se strašno ljutom generalu kaže da si tu samo kao “slučajni prolaznik”
Denis Bećirović kriv, koje monstruozne laži jalove SDA. Ta ista SDA je radeći same za sebe i za interese svojih glavatora, jedino uspjela u ovih 20 godina da odvuče BiH na samo dno i da je postavi daleko iza Albanije pa čak i Kosova. U ratu ste svoju lopoviju branili nadmoćnošću agresora a trgovali slobodnim teritorijama. Direktno ste krivi za pad Srebreničke enklave jer ste pričom o zamjeni za Vogošću i Ilijaš, uništili borbeni moral i poslali jasnu poruku borcima da to ne treba braniti jer će to biti predmet vaše trgovine. Posvojili ste i vjeru, izdigli se čak iznad uleme da vi određujete ko je musliman a ko nije. Jednom rječju Stranka Destrukcije i Anarhije.
Zakla zlaja denisa kao kurban opet je svoju guzicu spasio
Harisseeeeeeeeee! Semihaaaaaaaaaaaaa! Tajjjjjjjjoooooooooooooo! OSTAVKA!
E moj Denise. ye.ba te \'\'Sandra.
Muka mi je vise od tvoje licemjerske face, kako te nije stid da ista pricas.. Kako Vas vise nije stid naroda... Hodas po gradu i centrima javno sa lihvarima i ljudima koji bi prodali sve sto mogu da bi dosli do love, a naravno da im ti pomazes... Ne mogu vise, dosta mi je Vasih faca... Po gradu, carsiji javno kradu usred bijela dana, bezakonje .... muka mi je od Vas, TREBALI BI SVI ZAVRSITI KAO GADAFI... I TI ZAJEDNO SA NJIMA I ZLATKO I DODIK I FAHRO I ZUKIC FUJJJ NE MOGU VISE DA PISEM O VAMA MUKA MI JE GADITE MI SE.... ASIME DA MI ZAVRSIS TENDER OKO NABAVKE STOLICA ZA STADION KOSEVO, NEMAM PUNO PARA ALI TI MOGU DATI VIKENDICU OD RODJAKA, POGLEDAJ NA PIK.BA, AKO TI SE SVIDJA JAVI MI...
Eh kao Denis kao suodgovoran što je BiH kao i Parlamentarna skupština uvedena u krizu sa nesgledivim posledecama, ko je odgovorana od 1991 pa do danas SDA onda njih sve treba posmjenjivati a onog konobara vratiti za šank da se bavi šankom a ne Politikom.
SDP glasat nikad vise. Dva puta sam se opekao
http://shabany.byethost7.com/ -> Testni website za ljubitelje automobila i tuning servisa. Uploaduj sliku svoga auta i pusti druge da komentarisu.