Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EVO DA VAM MI ISPRED PARLAMENTA ODGOVORIMO: Vjerujemo da ima u zgradi ljudi koji nisu ništa krivi, ali NE DOZVOLJAVAMO NIKOME IZLAZ, OSIM HITNOG SLUČAJA! VI KOJI NISTE KRIVI, POKAŽITE SOLIDARNOST I PODRŠKU TAKO ŠTO ĆETE OSTATI UNUTRA!
gdje si našao wifi?
alta shopping centar (;
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mami molite, vi ste svoju dijecu obezbijedili dobrim platama, i finom foteljom u drzavnoj administraciji, dok dijeca boraca mogu da gledaju tu zgradu.Nikom vani !
Jao Bože glupa insana pa je su li fino rekli "mi NE DONOSIMO odluke"
Ti si glup, ili ti neko grije guzicu u sigurnom poslovnom okruzenju, gladi muhu po trbuhu, da li ce danas ili sutra poslat ovaj ili onaj zahtijev.Radi te administracije i ovih sluzbenika drzava je na koljenima.I na kraju istoimeni parlamentarci su dovlacili svakog od ovih sluzbenika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E glupa Bosno ništa i ne vidiš. Propise o JMBG -a iz bivše Yuge od 1976g. još niko nije mjenjao, jer su po standardima EU. Sve i nove države od Slovenije do Makedonije taj ID broj izdaju na isti način po istoj metodologiji i procedurama od kad je uveden do dan danas i svuda ima i 13 cifara po istoj šemi: ( DDMMGGGRRBBBK), DD=datum, MM=mjesec. GGG=godina rođenja, RR=republika- grad-regija, BBB=spol, i K= kontrolni br. Ko je zeznuo glupu BiH da ovo, pored svih problema sad menja, i zašto OHR i g.INCKO to dozvoljavaju i ne reše u pola minuta, a One koji su to pokrenuli i poslali nalog Matičarima uhapse, to je drugo pitanje. Beograd politika i Dodik su OHR i g.INCKA tjerali iz BiH, sad mu sigurno aplaudiraju. Možda, “kako je sad bio u Beogradu”, budu tražili svim silama da ostane. Bumo videli?
ajmo vako da se dogovorimo.. koji od vas zaposlenika tamo satare Aleksandru Pandurović, ima izlaz jel valja?
Danas sam bila i protesti su fantasticni :D divno je vidjeti da narodu ipak nesto moze dovoljno zasmetati da se zauzme za sebe. Molimo i mi pa nas niko ne slusa. Zasto bi onda oni bili saslusani? "Ima nevinih u parlamentu"...nek im se pravdaju oni koji su uzrok. Gradjanstvo samo naprijed :)
Sada mi drago što sam kao dipli. pravnik kod privatnika na 8 glava plati :) Došlo i naših 5 minuta i da nam bude bolje :P :)
Katastrofa ovo samo ima u Bosni sada ce doci Ali Baba pa ce on da rijesi sve to
Nek oni mole Boga da i parlament ne prođe ko zgrada vlade FBiH u proslim protestima USLI STE, SAD IZLAZA NEMA, I MNOI SU U BEZIZLAZNOJ SITUACIJI ZBOG NASEG (NE)RADA
*VASEG NE RADA :)
*VASEG NE RADA :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nek' mole, nek' osjete barem jednom kako je biti u koži građana koji moli za normalan život. Molite, ali ćete malo da se načekate. Moli.
Svi ste vi dio smrdljive politike, sad kao ništa niste krivi, ali kad treba sjest u kožnu fotelju i primiti platu na kraju mjeseca onda se ne bunite...dao Bog da vam svima treba za lijekova i to duplo više od vašeg ličnog dohotka! Neću da lajem jer nema smisla...
hehehe prve demonstracije gdje bebači predvode revoluciju
Nemojte odustati! Ali pustite nevine gradjane,trudnice i samohrane roditelje da izadju,a govna od politicara ne pustajte!!!!!
Dodik prijeti da će spec.jedinica MUP RS silom "osloboditi utamničene" parlamentarce iz RS. Moja veza u Lukavici veli da je jedinica stavljena u borbenu gotovost.
he he he to je smiješno do jaja, nabijem i njih i njihovu borbenu gotovost, da neće doći avionima i tenkovima. za njih srediti je dovoljna ekipa sa dobrinje četiri, a za cijelu rs malo jači angažman naše policije i to rezervnog sastava.
Najvise mi je zbog njih drago sto su se usrali od straha! Neka , neka
kako vas bolan nije stid,hoćete van svojoj djeci dok naša još nemaju svoj ni identitet(za vas nepostoje),budite bar solidarni pa ostajte u zgradi,pa i mi smo ljudi(valjda) ako za ves i postojimo osim kad su izbori
Političari su uradili sve što je u njihovoj moći da svojim djelovanjem napakoste normalnim radnim ljudima, oni su svjesni da je njihovo zanimanje nepotrebno i da su sve njihove recitacije na "mikrofon" potpuno bezvrijedne, tako da je ostalo još jedino da skrenu na sebe pažnju kako bi stvorili iluziju važnosti kod neuke populacije...
Snage sigurnosti i vrlo bliske vladi,pokušavaju srušiti klix i slobodne medije,mamu li vam fašističku...
Sigurno nisu gledali Umri Muski 2 :)