Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos par stepenica i bit ce uhapsen glavni...jeste da je na najvisoj funkciji na drzavnom nivou sto se stranacke policije tice...ali sto je dosta...dosta je...nece mu pomoci diplomatski pasos...pravda za dva ubijena postena i cestita policajca na alipasinom a i mnoge druge...
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/crna-hronika/muamer-budnjo-nije-bio-u-bih-u-noci-stradanja-dzenana-memica
Ma to odmah dozivotno treba, napatise jadnog covjeka 5 godina se bori za istinu
NATO POTVRDIO: "BiH je slanjem Programa reformi, zapravo, poslala ANP". Cuvajte ovu vijest od Niksica Radoncica, Konakovica jer im nece biti lahko kada za ovo cuju.
Sve smrdi od policije i pravosuda...
Zatvoriti ce ga u roku 24 sata na 30 dana pa dodatno produziti jos 60 dana. Sve kriminalce pod hitno hapsiti i u prdekanu s njima pocevsi od frljookog Fadila i slicnih njemu.
Josip ga je ugasio!
Bravo 👏👏 Pocelo se raditi! Nema onog sto je crna zemlja sakrila, Alisa ko je ubio Dzenana?
zatvaraj bandu,naprijed rasturiti banditsku hobotnici.
Izgleda da je neki general upetljan u ubistvo. Alisa Alisa skim si sve upetljana
Ovi meni baš nisu jasni zašto ne otkriju o kom se radi, sve bi ih pozatvaro valjda bi neki progovorio Bezbeli se radi o nekom vrlo važnom u Sarajevu kad ga štiti krivosuđe policija bolnica. Strašno, treba Alisu samo stisnuti za vrt tako da joj prođe amnezija.
NATO POTVRDIO: "BiH je slanjem Programa reformi, zapravo, poslala ANP". Cuvajte ovu vijest od Niksica Radoncica, Konakovica jer im nece biti lahko kada za ovo cuju.