Jurica Pavičić za Sarajevo-x.com
0
Slučaj Kuljiš: Medijski i ne-medijski lobisti na zadatku
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrska gospodi Kopanji i Kuljisu u ime clanstva i simpatizera Stranke za BiH. Takodjer, podrzavamo i Milorada Dodika i Dragana Covica u sukobu sa Zlatkom Lagumdzijom. 100% BiH
Rezultati Bakira Hadžiomerovića: 1. Otvorena služba jednoj političkoj partiji (SDP) 2. Reketarenje širom BIH, pa i dalje. 3. Medijski linč nad građanima BiH. 4. Pljuvanje, psovanje i jezik mržnje. 5. Koketiranje sa tajkunima (Avaz i slučaj D.Jurišić). 6. Jeftini fazoni ulizivanja širim narodnim masama 7. Neobrazovanost i nekvalificiranost novinara (A.Avdić tek treba da završi neki fakultet, o Kaletoviću da ne govorim) 8. Provođenje političkog i medijskog jednoumlja. 9. Pljuvanje po neistomišljenicima. 10. Izmišljanje prijetnji, ucjena itd kako bi se zadržala slava. Bakir Hadžiomerović je sahranio BiH novinarstvo i spustio ga na najniže grane, stoga i ne čudi da ima najveću podršku malograđansta. ps: SARAJEVO-X.COM je počeo sa opasnom praksom izmjene nadimka (nicka) komentatora. Na ovom linku možete vidjeti da mi je nick iz \"ISTINA\" promijenjen u \"StrankaZaBiH\": http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/101230053/komentari#komentari
Lobirati za interesne skupine u privatnim medijima kako je radio Denis KUljiš je bezopasnije od lobiranja za interesne skupine u državnim medijima kako radi Bakir Hadžiomerović. On je uništio FTV BiH. Maknuo je Dušku Jurišić pa se više ni jedan politički magazin dijaloškoga karaktera, koji uključuje više ljudi iz više intelektualnih sfera, ne može vidjeti na toj televiziji osim monoloških 60 minuta. Stvorio je atmosferu za reketarenje.
Odgovor je vrlo jednostavan: kako bi se stekao dojam da u Novom Novom Pazaru još ima onih koji govore hrvatske, a sve po uzoru na \"platformu\" Reketaša i njegovog SDP, po kojoj bi oni, a ne narod, birali prave Hrvate.
stefansa83 Procitaj djelo ISLAMSKA DEKLARACIJA ISLAMSKA VLAST Mnoge stvari ce ti bit jasnije Inace to djelo je pisao Alija Izedbegovic 1970 Ponovno je objavljeno 1990 a iscitavano je i 1992 Ulomke djela mozes pronaci na www.bihor-petnica.com www.cafe montenegro.com Isto tako mozes i cijelu deklaraciju preuzeti u pdf formatu
Sva sila se upregla da opere Bakira, ali ne ide to tako lako. Reketar ostaje reketar.
@Stefansa83 Ja sam Hrvat a govorim kako sam i govorio prije rata.Izgledao bih sam sebi smiješan da sad ko fol nešto mijenjam(croatiziram).Onako pričam po sarajevski, a kad odem u Hrvatsku, opet isto...po sarajevski.Imam jednog havera iz istočne Bosne pa kad on počne da buba nazočan, općina itd....razumijem ga jer je protjeran pa neće ništa da ima sa opštinom i prisutnim.Eto to bi bilo to.Valjda ti je jasno.A kako ovi trećeentitaši ujedaju, izgleda da će se opet govoriti opština,advokat,uslov.Sve ti je to povezano sa modom.
Dužno poštovanje i izvinjenje što pišem nevezano za tekst, ali ne znam kome i gdje da postavim pitanje. I ja sam Sarajlija i Bosanac, pa me interesuje kako svim novinarima uspjeva da u gradu gdje se nikad nije tako govorilo, tečno i čini mi se bez razmišljanja govore \"općina\", \"reagirati\", \"odvjetnik\", \"uvjet\" i sl.? I ne znam kako neko može tek tako da se odrekne jezika Meše Selimovića, Alekse Šantića, Skendera Kulenovića i jezika svojih predaka, i ne znam koji je razlog tome? Hvala i pozdrav.
Opet sam razocaran s SA X portalom Ako je Pavicic vas najjaci \"stit\" Bakira Zao mi je sto vas moram izvijestit da je Pavicic kao osoba, moralna vertikala i kao sam \"stit\" potpuno \"SUPALJ\" Bakire Pizdo JEFTINA H...vaLA
Puna podrska gospodi Kopanji i Kuljisu u sukobu sa Bakirom. Podrzavam i Milorada Dodika i Dragana Covica u sukobu sa Zlatkom Lagumdzijom.
Rezultati Bakira Hadžiomerovića: 1. Otvorena služba jednoj političkoj partiji (SDP) 2. Reketarenje širom BIH, pa i dalje. 3. Medijski linč nad građanima BiH. 4. Pljuvanje, psovanje i jezik mržnje. 5. Koketiranje sa tajkunima (Avaz i slučaj D.Jurišić). 6. Jeftini fazoni ulizivanja širim narodnim masama 7. Neobrazovanost i nekvalificiranost novinara (A.Avdić tek treba da završi neki fakultet, o Kaletoviću da ne govorim) 8. Provođenje političkog i medijskog jednoumlja. 9. Pljuvanje po neistomišljenicima. 10. Izmišljanje prijetnji, ucjena itd kako bi se zadržala slava. Bakir Hadžiomerović je sahranio BiH novinarstvo i spustio ga na najniže grane, stoga i ne čudi da ima najveću podršku malograđansta.
Ne znam što su se propeli na zadnje noge. :) Ima tužba, pa neka Bakir tuži Nezavisne ako misli da je u pravu.
Medijski i ne-medijski lobisti na zadatku hmmmm.... a sta je onda ovo Pavičiću ? Ti sa ovim kao nisi medijski i ne-medijski lobisti na zadatku. De ba ne j.ebi ale!
Ocigledno je kako su krimanalni rezim i njegovi jurisnici u velikoj panici. Istraga o golemom kriminalu u manjem entitetu je zavrsena, i po svemu sudeci, uskoro ce biti (i) podignute optuznice protiv kriminalne hobotnice. Kakva je histerija zahvadala medju \"rezimlijama\" govori i podatak o unutrasnjem medjusobnom (samo)optuzivanju clanova ganga koji se nastoje spasiti od dugogodisnje robije.
Ovi Hrvatići from Kroejša svi pametni, a o Bosni pojma nemaju. Neki dan jedan mujezin malo kasnije počeo kujisati od drugog, s druge džamije, pite me jedan of Kroejša: A kad je prije stigao tamo??? Zato ovo neću ni čitati. Kad oni pričaju o Bosni, to je kao da ja pričam o političkoj situaciji u Lesotu, toliko znaju o nama...
ja nikad nisam cuo za Pavicica