Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopov koji je radio po direktivama SDA i babinog sina
zaboravio si jedno D
Uhapšeni su Šefik Handžić, Hasan i Jasmin Šepo, Amar Arslanagić, Samir Telibećirević, Aida Selević i Izet Arslanagić. u normalnoj Drazvi bili bi vi dozivotnoj kaznu dobili.
de ih ba pustite vise da.nas ne smarate sa ovakvim vjestima. ionako nece biti osudjeni
arsla je meni Bog, e ba, eeeeeee
Znas sta bi u ovoj situaciji reko Arsla, joj on je meni Bog....? Mi smo ba prinuđeni da ovo čitamo !
Hapsi bandu!
Kredit i kapa dole ovom tuziocu. Bori se ko tigar. Nedaj se jarane narod je uz tebe.. oni smrde do njihovog Trebinja
Sudija djecu hranio u apoteci
...očito nije uspio kupiti sve involvirane u pravosudni proces.
Ako su krivi....a jesu...svilen gajtan na Trgu Bosne i Hercegovine....
hasana šepu jučer plavi civilni golf 6 dovozi pred poštu na obali i čovjek uredno šeta gradom. da zaboravih reći u golfu papiri od policije sa brojem 122. njih policija sada voza po gradu boli ih briga
SVE KRIMINALCE TREBA STRPAT U DODIKOVU ZGRADU U BANJOJ LUCI. NAKON REFERENDUMA OD NJE NAPRAVIT ZATVOR ZA KRIMINALCE I HAPSIT SVE NA DOŽIVOTNU KO LEPOGLAVA DA BUDE.
hajd nadat se da ce ovo biti 30-godisnji stanovnici novouseljenog zatvora u lukavici