Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grubiša 20.05.2014. u 15:0630 da jako su nas pripatzili, pogotovo kada se sjetim vagona punog nuklearnog otpada koju su nam uvalili, kao "slučajno". a onda sa njim nigdje nismo mogli, pa je ostao malo da nas kvarca. Sada imam radioaktivnog pacova u gaćama koji prska osiromašeni uranijum. daješ deset tolarki ja trpam do jaja. Da vrate ušteđevinu građanima BiH od Ljubljanske banke, od koje su živjeli 20 godina, danas bi si sirotinja mogla sama obnoviti kuće nakon poplava.. Kako vas nije sramota u Sloveniji ljudi odvajajo od ust da bi dali za Bosno, a vi po njima pljuvate.
http://www.dnevnik.si/kronika/bosanska-carina-onemogocila-prehod-humanitarne-pomoci- >>>>>>>> POMOĆ ZAUSTAVITA !
Hvala sosedi!!!
Ne mogu da vjerujem sinoc citam na facebook objavljeni dokumenti kako je Nikšic u februaru ove godine potpisao da se sredstava namjenjena za spašavanje i zaštitu od prirodnih katastrofa ukupno skoro 40 miliona prebaci na njihove tekuće potrebe?? Jel ovo istina? Evo link https://www.facebook.com/ostavkeodmah?hc_location=timeline imaju fotografije Odluka sa Nikšićevim potpisom na dnu!
Jel to znaci da vise necemo dobiti palicu od policije kad dodjemo po konzervu? Pored tolkih donacija nije red da nas mlatite kad dodjemo po hranu.Hvala Sloveniji!
svaka cast momci, puno srece i hvala puno
Da vrate ušteđevinu građanima BiH od Ljubljanske banke, od koje su živjeli 20 godina, danas bi si sirotinja mogla sama obnoviti kuće nakon poplava..