Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno su novinari klix-a nešto ispravmo prepisali ........... odgovorni za povredu prava na mirno uživanje vlasništva ......... za sve polupismene deželce i mahalske advokate - proguglajte malo šta to znači ............ ako vam i tada ne bude jasno, onda obratite pažnju na to šta bi suprotna odluka značila za recimo njemačku ili francusku?? ............ da je država vlasnik banke, da banka pokrade PRIVATNU IMOVINU u vidu štednje, a da sud tako nešto dozvoli .................. pa izgorila bi i francuska i njemačka čitava u sekundi ........... naučite konačno nešto od ljudi koji vode računa o svojim, a ne o tuđim životima
Radi istinitosti moram jos jednom istaci NEPISMENOST onih koji rade na klix.ba kao i novinara Oslobodjenja, gdje prednjaci neki Terzic. Evropski sud ljudskih prava u Strasburu NE DONOSI PRESUDE, vec ODLUKE, za sto postoje pravni razlozi, ocito jako komplicirani za novinare klixa i oslobodjenja. Kad odete i pogledate na stranici http://www.echr.coe.int/ECHR/homepage_en vidjecete da su sve navodne presude u izvornoj verziji Decisions, odnosno Odluke. Isto tako, prema vazecim propisima Ustavni sudovi ovdje donose Odluke, a ne presude kako to nepismeni stalno govore. Meni je tako nesto za otkaza, odmah. Ne postoji Presude Sejdic-Finci, vec odluka, ne postoji Presuda Radivojevic vec odluka.
Hahahahahahahahahaha......samo se žalite... Ušteđevina je privatna svojina. Baš me zanima odluka suda.
IzIšli iz Jugoslavije da bi se nakrali? Koji si ti sine kreten hahaha
a razumijem ih potpuno. izasli su iz jugoslavije da bi se nakrali, a sad moraju vracati pare. zalosno, a toliko se trudili.
Tokom 2011 godine iz Slovenije je u BiH uvezeno robe u vrijednosti 1.286.272.000 KM a iz BiH je u Sloveniju izvezeno robe u vrijednosti 617.801.000 KM
Vraćajte pare bagro jedna k o njušarska