Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek treba da se bori protiv nepravde države i sistema, ali do granice dok mu to ne donosi prijetnju...Platon.
Djikani pravoslavni teroristi !
@JoseDeLaMatta kushhh spermicu jedan sta ti znas od zivota balavac.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako ovi u RS-u seljacki prijete, Bake nas bi njemu dao ponudu koju ne moze odbit i kraj price.. The BAKE !
po ovom se vidi kolko je dodik i ne samo on koruptan-i kod nas je najveci izazov istinu reci
S.Vaskovic - objekat koji je pozelio da postane subjekat.
Koji psihopata lažljivi
Meni vi Bošnjaci niste jasni. Kao podržavate ovoga što laje na Dodika, a ne kapirate da je tip oportunista koji radi samo za lovu. Kad je fingirao interviju onih zarobljenih Bošnjaka u Srebrenici, isprepadanih ljudi bio je dno dna kao i danas. A Vi kod očiju slijepi.
Vasković je jedna gnjida koja vam prodaje maglu :) https://www.youtube.com/watch?v=VBQXxjA9OXQ
E baš će neko njega da digne u zrak ma nebitan je, kevće bez veze .
Vaskoviću, ako neko ima namjearu da te likvidira, neće od toga odustati. Bojim se da je 11 dana malo da se nešto smiri i stiša. Bojim se da nije nastalo zatišje pred buru. Bojim se da ti nisu bacili "mamac" da se vratiš! Želim da istraješ i pobjediš pred Kimom i njegovo strahovladom. Sretno u daljem radu i životu!
Koji je ovo kreten, bas ce tebe da dignu u vazduh, i da se ofiraju!
Koja lafina!!! Pa da su planirali da te zveknu,zveknuli bi te...
napraviti fino crnu listu politicara i uposlit mafijase. raja nek donira svak po markicu i samo jedan po jedan nestaju u noci..
Ono kad zabrazdis da si bitan lik...
Ono kad zabrazdis da si bitan lik...
Jel' se to zaboravlja da je dotični na tenku u Srebrenicu uš'o
Svi su već svjesni da u zločinačkoj i genocidnoj tvorevini vlada diktatura od strane krkana predsjednika navedene tvorevine, ali je žalosno da to sve mirno posmatra Evropska Unija pa i Međunarodna zajednica što znači da stvar u svoje ruke treba da preuzmu građani te tvorevine da bi se oslobodili genocidnih političara i diktatora i da konačno sa takvima završe kao što su građani Ruminije završili sa Čaušeskuom, to je jedini način slpbode.
stace ti vazdruh,dice te u zrak