Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onaj koji je "junaciki" izvjestavao iz srebrenice tih dana patnje naroda s podrucja, tako i danas nastavlja tradiciju svoga "junastva".
@dvijepalme valjda mu je u genima da titra.
@dvijepalme znam da se nemas s necim drugim za pohvalit.
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Šuplja, sad Azil i neka normalna zemlja EU, pametan i strašno bezobrazan lik.
Smrad .Vecina ljudi u RS , osim nekolicine ljigavaca kao sto je on, ga smisliti ne mogu . Ipak , ni dlaka mu nije falila s glave . Nece niko sa fekalijom da prlja ruke .
Da je bar neki novinar pa da neko kaze evo preti mu vlast nego sljam od coveka koji nije zasluzio da bude to sto jeste nego izmislja pricu o nekakvim pretnjama da bi popravio svoj rejting u profesiji kojoj se navodno bavi ili je mozda primio pare da izmislja afere,Ko ce to znati?
A bilo je lijepo,dok je trajalo,ha?
Vidis,to ti je klasicno za kameleone poput njega. Cetnikovao i izivljavao se,dok je bilo gotive kod chetnika.Kad je to ispuhalo onda promijenio stranu,pa se opet nasukao. Sta ces sad moj Vaso?Nikom ne valjas. Ali hajde,barem mozes traziti azil u Njemackoj,Svedskoj i uzivati,dok te neko ne rokne. Good luck!
nadam se da ce te naci ti od kojih bjezis, pa te natjerati pred kamerama da kazes tekst koji su ti oni pripremili..
Nema on ni "N" od novinara u sebi, posle onoga u Srebrenici što je uradio, da je imao trunku morala, novinarske etike i nešto ljudsko, sam sebi morao je reći "e pa ja nisam za ovoga posla....
pisaj ga ceto bio ceto ostao
U životu ukoliko su pristrasan prema nekoj strani nikad se ne završi dobro. Dr S
dobro, primili smo k znanju, a sada "idi stari idi, brzo odlazi"
Vecu glupost niste mogli objaviti. Ko ce njemu ugroziti sigurnost i iz kog razloga? sta je on to i protiv koga objavio da je pokrenuo nesto da bi se osecao ugrozeno od tih sto zele da ga ugroze. Lik je bezveze i sav njegov rad je obicno sranje. Neka svima ucini uslugu i nikad se nevrati niti se javi, to bi bilo najbolje sto je uradio u svojoj karijeri.
Yebo pusenje mile cajka ubija..
Vidi se da Mafija hara Balkanom ne Demokratija bijezi druze dok si ziv.
Ovo je pravi novinar, nazalost u nasoj drzavi nema mjesta za ovakve.
Nas je pola napustilo zemlju radi sigurnosnih razloga
Nemojte,ovaj Dvijepalme je neki obaska zayebhan momak....on je veli skido ljude sa drveca,sve sama epska junacina!!!Po djelima gori od Varvara,po propagandi jaci od Hitlera a po lazima prejaki i za Pinnochia