Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Ali im je pošlo za rukom da multietničko društvo Bosne i Hercegovine teško oštete\".... .....sto cemo vidjeti na djelu u narednim komentarima.
UNAZADILI SU NAS 100 GODINA! I ZATROVALI OMLADINU...
najbolji ste mi vi sto zivite u iluzijama, kad drzite slovo i drugima pricajte da zive u iluzijama. Svaka vasa granata je polako razbijala iluzije svakom gradjaninu Sarajeva od 92-95, a znas li koliko ih je palo? Zasto srbi u vrhuncu svoje moci nisu mogli uzet\' Sarajevo, od jako slabo naoruzanih branitelja, kad odgovoris sam sebi na to pitanje, onda pricaj o iluzijama
Jugoslaviju su razbili Srbi uz pomoc Hrvata, a BiH ce razbiti Bosnjaci uz pomoc Srba.
Zaboravili su još dodati ulogu c.r.kve, koja je naoružala narod mržnjom da bi se ti ciljevi mogli provesti.
Bosnu je uništio Zapad. Kao i Jugfoslaviju. I niko drugi.
Bosnu i Hercegovinu je razbila hegemonisticka politika najbrojnijeg naroda. Nema se vise sta razn=bijati. Sve je polupano i prolupano. Ne moze se uvijek svaljivaiti sva krivica na druge ami kao fina nevinascad. To se zove papanska politika koja ne vodi nicemu. A vi je zovite patritizmom pa cemo vidjeti gdje cete nas odvesti.
ŠTA SE BA DJECO RASPRAVLJATE KAKAV SLOBO FRANJO I ALJO I BAKRACI. ONI SU BILI OBICNI PIJUNI U SAHOVSKOJ IGRI KOJU SU POKRENULI AMERI I ZAPADNJACI GENERALNO. SAMO JEDNA OD PREPREKA KOJU SU MORALI RAZVALITI I SRUSITI KAKO BI KOMUNIZAM UNISTILI I PROSIRILI SVOJE KOLONIJALNE AMBICIJE NA OVAJ JADNI PROSTOR.
http://www.slikomania.org/ Nova generacija postera! Bez reklama, bez klikni like pa pogledaj... Jednostavno posjetis sajt,nasmijes se, bookmarkujes sajt, dođes ponovo! Posjetite nas: www.slikomania.org .Vaša dneva doza raspoloženja! http://www.slikomania.org/
Slobo i Njofra mozda nisu, al\' ce je danasnja politickomafijaska \"elita\" razvalit\'....
tako je, glavonja, samo si zaboravio navesti da se MZ nije umiješala i da nije uvela embargo na oružje za ARBiH, danas bi Bosna bila oslobođena od fassista i bila bi republika. i zaboravio si spomenuti da se nije umiješala MZ ne bi bilo ni \"oluje\", i danas bi u sastavu hrvatske postojao entitet Republika srpska krajina Iako su neprijatelji BiH (i tuđmanovi i miloševićevi sljedbenici) imali svo moguće naoružanje, ipak nisu uspjeli da je slome. toliko puta su dobili po nosu i po ušima da ih je sramota i pričati o tome. još ti mlad, zelen i plitak, pasha moj...
mozda se i ne zna koje bosnu sustavno opljackao ali se bogami zna ko se u njoj sustavno popolovio
ZNATE LI ŠTA JE ALIJA POSLJE OVOG SASTANKA PITAO SLOBU I FRANJU. IMATE LI KOMAD ŠPEKA ŠTO SMO JUČER JELI JA SAM OGLADNIO
bogami su je zorli kabasto ostetili
Ovo je najbitnija recenica u cijelom tekstu. \"List međutim navodi i da Slobo i Franjo nisu uspjeli razbiti BiH, zato što je međunarodna zajednica nakon dugog oklijevanja na koncu intervenirala. Ali im je pošlo za rukom da multietničko društvo Bosne i Hercegovine teško oštete\". To je apsolutna istina, jer da se medjunarodna zajednica nije umjesala, posebno SAD, BiH danas ne bi postojala. Druga strana price je muslimanska kolektivna zabluda i lazno uvjerenje da su ono obranili Bosnu. To jednostavno nije cinjenica, a kolektivi vole da zive u zabludama, pa tako i muslimani - nitko im nije kriv, jer svatko ima pravo na da zivi u iluziji koja mu pruza satisfakciju. Stvarnost je za neke preteska, pa izlaz moraju da traze u ilizijama!
ONOG FIKRETA VIŠE LJUDI DOČEKALO NEGO KAD JE alija KREP.A
Srpska posla, ajmo svi biti jednako krivi, a bošnjačka posla \"svima smo mi glavni prioritet\", na taj način se zaboravlja tko je od patriota tu istu BiH sustavno opljačkao nakon rata. Ništa novo. ;)