Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne potpisujete nista dok ne bude mehanizam kordinacije, pa makar umirali u RS od gladi :)
Dogovorice se lako kad su u pitanju pare jer od para im zavisi vlast.
Podjela tala broj jedan i skrivanje informacija o socijalnim kategorijama (penzioneri, borci, mladi i drugi) koje ce biti zestoko pogodjene rezovima, sto sve lijepo pise u pismu namjere koje Bakir-Seka Izetbegovic i unistiteljska SDA-SBB koalicija mjesecima skrivaju. Gdje ste bajni novinari da dodjete do pisma namjere i to fino objavite. Jel vas neceg strah. One u Avazu je strah Bakir-Seke Izetbegovic, to znamo.
Zar se u ovoj zemlji pitaju samo Bakir i Dodik ili ostali peru ruke i još po nešto od ove ujdurme. Dok se koordinacija ne uspostavi, ništa od MMF-a! SDA pazite dobro kako ulazite u ovu zamku. Sad potpišite i više nečete nikada ništa potpisivati! Ovo što kanite je direktno protiv onih koje ste namamili da glasaju za vas, protiv Bošnjaka, a posebice Bošnjaka u RS-u!
Kamata je unistila mnoge drzave. Pogledajte ovo https://www.youtube.com/watch?v=deoj4jPeNGs Uvalit ce nas u govna sa tim kreditima sve dublje i dublje. Prvo treba raditi na vracanju vec postojecih kredita. Medjutim, MMF to ne zeli. MMF vam je isto kao ona Groka u mumijevima, ako je ko gledo. Bjez od Groke dok te noge nose.
Moraju uzet' kredit.jednostavno bi na izborima ispusili od uhljeba koje interesuje samo PLATAAAA
nema boljih jarana ;D
Milorad:djesi ba Bake?Bake:oooo Mile sta mai? Milorad:gori mi pod nogama a ti me zajebavas,daj da to riješimo.Bake:ajd vidjet ćemo Mile,dje ćemo se naći?Jel kod Rife ko i uvijek?Milorad:ma nećemo jarane nek narod konta mi lafo u mrtvoj zavadi,ti pošalji nekog iz stranke a i ja ću pa da bude uvjerljivije važi??Bake:važi prijatelju!ajd pa se čujemo!Milorad:ajd i fali ti dužnik sam ti!
Jbt, koja smo mi banana država. Idu SDA i SNSD da se dogovore oko kredita MMF-a. Zar to ne bi trebala da radi vlada BiH ili entitetske vlade? Izgleda da su tu Mile i Bake da nas odvedu u bolju budućnost i da nam podijele zlatne kašike. Na kraju će nam MMF dati kredit, a mi ćemo zauzvrat MMF-u dati telekom, elektroprivredu, izvore vode, šume,... Za nekoliko godina će biti da je neki strani investitor kupio rijeku Unu ili Bosnu. Odoh ja odavde.
Kako se sad lizete mamu vam vasu... Sad se sve moze dogovoriti kad su pare u pitanju!? Hajd se dogovorite konacno da sta narodu bude bolje a ne samo kad je lopovluk u pitanju.
Ako pristanete ba laktasenkov ultimatum na izborma će te biti statistička greška,cijela BiH dura laktašenka godinama,imalo bi se šta pisati dva dana,došlo je vrijeme da se sve to naplati!! J A S N OOooooo!!!!!!!!!
Rusi i Amerikanci razmatraju formiranje svemirske baze u blizini Mjeseca koja će omogućiti dalje istraživanje Marsa i dalekog svemira, a predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić izjavio je da bi do polovine naredne sedmice TREBALO da bude održan sastanak predstavnika SDA i SNSD-a ........
Ovako se prosi. Prosnja na "kulturan" nacin. Znaci sve se moze dogovoriti u ovoj drzavi samo kad su pare u pitanju
Pare svi vole
Ovako se prosi. Prosnja na "kulturan" nacin. Znaci sve se moze dogovoriti u ovoj drzavi samo kad su pare u pitanju
AMBASADA, LIMENKA I MLADI ĐIKANI: U jednom septembarskom danu 2015-e godine imadoh prilike voziti se sarajevskim tramvajem i tada primijetim u u tom istom vozilu grupaciju od šest mladih beograđana koji su poprilično bili glasni. Jedan od njih je bio u vidno alkoholiziranom stanju i tokom vožnje je ispijao konzervu pive, i kada je tramvaj prolazio blizu američke ambasade, taj mladi pivadžija je ušutio, promatrao ambasadu, i zanimljivo, istovremeno rukom zgnječio konzervu.