Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko to još mjeri platu u litrima ulja ? 150 litara ulja ?? Zamisilite da ih neko iz Bih tjera da plate mjere u litrama ?? ENgo u KM pa što raste cijena brašna i ulja to je znak da smo dobro na evropskom putu !! A 2018 opet refrendum o nekom crkvenom prazniku dva dana pred izbore ! Ili refrendum o pravu Dodika da štampa KM, pa će biti PARA KO BLATA !! :)))
Nek vi imate dan RS-a, a za plate manje vise, pa ja 😎. Zivjeti se moze i od have u RS-u.
nije ni u našoj pederaciji mnogo veći minimalac ahihihihi.
opet jači minimalac nego u braCkoj rusiji ahiihihihii.
Ne treba njima plata,oni su spremni i korijenje jesti.
da se ugledate na srbiju ? hahahaha kreteni jedni (bosnjaci srbi hrvati i ostala govna ) ugledajte se na Njemačku Švicarsku I ostale normalne zemlju hahah najbolje da se ugledamo mi na Zambiju Namibiju i te velesile ...